Biletul zilei: Chievo vs Udinese

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Chievo - Udinese
1
3.10
X
3.15
2
2.43

Etapele din Serie A continuă săptămână după săptămână. Astăzi aem programate două partide extreme de interesante din campionatul italian de fotbal. Unul dintre aceste meciuri l-am ales noi să oferim un pont pentru biletul zilei la pariuri sportive online. Chievo va primi vizita echipei Udinese într-o partidă ce va deschide etapa cu numărul 20. În două din ultimele trei meciuri directe s-au marcat peste trei goluri, astăzi ne așteptăm la același lucru. Echipele traversează o formă total diferită în acest moment dar ținând cont că gazdele vor evolua pe propriul teren jocul este deschis oricărui rezultat.

Chievo nu se află într-o formă deloc bună. Gazdele partidei de astăzi vor aborda jocul de pe poziția a 13-a a clasamentului. Dacă ne uităm l aultimele rezultate ale echipei putem spune că cei de la Chievo au uitat să câștige. În ultimele cinci etape disputate în Serie A au reușit sp acumuleze un singur punct. Mai mult decât atât ei vin după trei înfrângeri în ultimele trei meciuri disputate. Pe teren propriu lucrurile stau puțin mai bine dacă putem spune așa pentru că gazdele de astăzi au pierdut doar două meciuri din ultimele cinci disputate în fața propriilor fani. O victorie este foarte importnată deoarece echipa și-ar recăpăta moralul de care ar avea nevoie și să înceapă să câștige din nou. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce o cotă de 2.43.

Udinese este văzută de multă lume ca și favorită astăzi. Oaspeții sunt cea mai în formă echipă din Italia. În ultimele cinci meciuri bilanțul este unul de invidiat. Udinese vine după cinci victorii în ultimele cinci meciuri disputate. Trei din aceste cinci meciuri au fost câștigate fără gol primit. După această perioadă jucătorii echipei oaspete au ajuns pe poziția a șaptea a clasamentului. Numărul de puncte acuumlat de ei este 27. În deplasare cei de la Udinese vin după patru victorii consecutive. Astăzi sperăm că formația oaspete își va prelungi această formă foarte bună și va reuși să își treacă în cont încă un succes. Biletul zilei va avea ca pont pentru acest meci o victorie a celor de la Udinese. Pariază în fiecare zi și câștigă alături de echipa noastră cu biletul zilei.