Biletul zilei: Chievo vs Juventus

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Chievo - Juventus
1
10.00
X
4.90
2
1.34

Bătrâna Doamnă își continuă drumul de urmărire al liderului Napoli. Juventus astăzi va avea un meci facil la prima vedere, deplasându-se pe terenul celor de la Chievo. Cele două adversare din această seară traversează o formă opusă din toate puncte de vedere astfel că nu ne gândim decât la o singură favorită. Ultimele patru meciuri directe s-au încheiat cu victoria torineziilor astfel că și astăzi ne așteptăm la același lucru. Am ales acest meci pentru biletul zilei la pariuri sportive deoarece este foarte interesantă lupta pentru titlul între Juventus și cei de la Napoli.

Chievo este privită ca și o victimă sigură și este cotată cu foarte puține șanse pentru a obține victoria. În urma ultimelor rezultate dezastruase cei de la Chievo au coborât până pe poziția a 13-a a clasamnetului. Gazdele partidei din această seară au reușit să acumuleze doar 22 de puncte. Așa cum am spus, forma pe care o traversează este una dezastruasă. Cei de la Chievo au obținut un singur punct în ultimele cinci partide din Serie A. Cu doar 21 de goluri marcate ofensiva este destul de modestă. Pentru biletul zilei la pariuri sportive vom merge pe o victorie a celor de la Juventus, ținând cont perioada foarte slabă prin care trece formația gazdă.

Juventus își dorește să bifeze încă o dată trei puncte ușoare care sunt foarte necesare în lupta lor cu Napoli. Astăzi dacă vor învinge vor trece pe prima poziție cel puțin până la ora la care va evolua Napoli. Juve este pe poziția a doua la un singur punct în spatele celor de la Napoli. În  ultimele cinci etape traversează o formă de vis care i-ar putea duce spre titlul de campioană. Juve a bifat cinci victorii în ultimele cinci runde și în această perioadă a primit un singur gol. Pentru meciul de astăzi din tabăra gazdelro nu vor evolua Dybala și Marchisio care sunt indisponibili. Cota lui Higuain și compania pentru victorie este 1.34, fiind una foarte bună în opinia noastră de adăugat pe biletul zilei. Pariază și câștigă în fiecare zi alături de noi, echipa Beturi.ro care îți propune zilnic cele mai bune pronosticuri pentru biletul zilei.