Biletul Zilei: Chelsea vs Watford

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Chelsea vs Watford
Chelsea - Watford
1
1.20
X
6.50
2
15.00

După ce vineri la sfârșitul meciului cu West Brom, au câștigat titilul de campioană, astăzi Chelsea Londra va da o nouă reprezentație. De această dată va juca în fața propriilor fani, într-o partidă în care va primi vizita formației Watford. Această întâlnire care este o restanță din etapa cu numărul 28 va avea lovitura de start de la ora 22:00. Acest meci va fi foarte interesant pentru că o vom vedea la lucru pe campionana acestui sezon. Meciul nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei, fiind un pronostic sigur dacă analizăm diferența de valoare dintre cele 2 echipe.

Chelsea este echipa care a domiat întregul sezon, aflându-se cel mai mult timp pe prima poziție. Albaștrii domină în foarte multe compartimente. Au cea mai bună ofensivă a acestui sezon, cel mai mic număr de partide terminate la egalitate, doar 3. Numărul de înfrângeri suferite de gazde este de doar 5. Au pierdut foarte puține meciuri ținând cont de forța campionatului în care evoluează. Echipa pregătită de Antonio Conte vine după patru victorii în ultimele 4 meciuri disputate. Cota celor de la Chelsea să obțină o victorie este de doar 1,20. Acest meci poate fi jucat cu încredere pe biletul zilei, pentru a avea un câștig mai mare.

Watford este lipsită de orice fel de grijă în privința retrogradării, având asigurat locul în Premier League pentru sezonul următor. În acest an competițonal pentru Watford ofensiva a fost punctul slab al echipei. Oaspeții de astăzi au marcat foarte puține goluri, având una dintre cele mai slabe ofensive ale campionatului. Pe Stamford Bridge va fi foarte greu pentru Watford să spere să obțină punct sau puncte. După înfrângerea suferită vineri la Everton, Watford are toate șansele să o acumulezi și pe a cincea consecutiv. Chiar dacă Chelsea, va fi fără miză în acest meci, poți merge pe mâna specialiștilor noștri și să mizezi pe o victorie a gazdelor. Acest meci îl adăugăm pe biletul zilei pentru a avea un câștig mai mare.