Biletul zilei: Chelsea vs Tottenham

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Chelsea - Tottenham
1
2.40
X
3.40
2
3.20

Etapa cu numărul 32 din Premier League continuă și astăzi cu meciuri foarte interesante care nu trebuie ratate de către iubitorii fotbalului britanic. Pe Stamford Bridge, Chelsea va primi vizita echipei Tottenham în partida care este considerată derby-ul acestei runde. Acest meci poate salva întreg sezonul pentru ambele formații. Cele două echipe sunt despărțite de cinci puncte în acest moment iar înfrânderea uneia dintre formații poate fi egală cu eliminarea din cursa pentru un loc în BIG 4. Ne așteptăm la un meci de totul sau nimic mai ales pentru Chelsea, dar sperăm să vedem goluri în ambele porți. În meciul tur dintre cele două echipe, Chelsea s-a impus cu scorul de 2-1. Pronosticul pentru biletul zilei îl aflați în fiecare zi doar pe site-ul Beturi.ro.

Chelsea este în pericol de a nu prinde un loc între primele patru echipe. Acest lucru ar însemna un seozn dezastruos pentru londonezi mai ales că ei sunt campioana din sezonul trecut. În acest moment albaștrii ocupă poziția a cincea a clasamentului după ce au reușit să acumuleze doar 56 de puncte. Ei sunt la cinci puncte de adversara de astăzi care ocupă locul al patrulea, ultimul ce asigură un loc în viitoarea ediție din UEFA Champions League. Ultima perioadă nu a adus victoriile la care se așteptau fanii echipei deoarece gazdele partidei de astăzi au înregistrat trei înfrângeri în ultimele cinci etape. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi ne va aduce o cotă ce ne poate rotunji veniturile.

Tottenham se poate mulțumi și cu un rezultat de egalitate în acest meci deoarece așa ar păstra distanța față de adversara de astăzi. Oaspeții acestei partide ocupă poziția a patra a clasamentului după ce în acest sezon au reușit să acumuleze 61 de puncte. Ei sun tuna dintre echipele cu cea mai bună formă din Premier League deoarece vin după patru victorii în ultimele patru meciuri disputate. Hotspur în deplasare nu a suferit nicio înfrângere în ultimele cinci meciuri astfel că și astăzi ne putem aștepta la un rezultat bun din partea lor. Biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Chelsea deoarece noi îi vedem obligați să câștige astăzi. Biletul zilei ne va aduce un câștig important de pe urma acestui meci.