Biletul zilei: Chelsea vs AS Roma

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Chelsea - AS Roma
1
1.60
X
4.20
2
6.30

Capul de afiș al acestei seri de UEFA Chamnpions League va fi partida dintre Chelsea Londra și AS Roma. Partida va avea loc în această seară pe arena Stamford Bridge. Meciul ne aduce la centru primele două clasate ale grupei C. Ambele echipe au nevoie de puncte deoarece deznodământul în ecuația acestei grupe este departe de final. Din grupa în care are loc duelul acesta mai fac parte echipele Atletico Madrid și Qarabag. Chiar dacă spaniolii au un singur punct până acum, rămân o echipă foarte puternică astfel că acest meci are o importanță și mai mare. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă o să citiți acest articol.

Chelsea a început perfect această grupă din UEFA Champions League și are șansa ca în această seară să obțină încă trei puncte. Albaștrii au acumulat șase puncte după victoriile în fața celor de la Qarabag cu scrul de 6-0 și după ce au învins pe Atletico Madrid cu scorul de 2-1. Totuși în Premier League lucrurile nu stau la fel de bine pentru londonezi. Acolo au suferit două înfrângeri în ultimele două etape, astfel că meciul de astăzi poate fi și o doză de moral pentru perioada viitoare. În acest moment în Premier League ocupă doar poziția a cincea. Din tabăra gazdelor vor lipsi Drinkwater, Moses și Kante. Pronosticul pentru biletul zilei referitor la acest meci este 1.

AS Roma nu a fost nici ea învinsă în meciurile disputate până acum în această grupă. În primul meci din UEFA Champions League au remizat scor 0-0 cu Atletico Madrid. În cel de-al doilea meci și-au trecut în cont victoria în fața celor de la Qarabag. Astfel că echipa din ,,cetatea eternă’’ au acumulat patru puncte și cu un rezultat bun astăzi pot spera la calificarea în optimi. Oaspeții din această seară trebuie să razbune înfrângerea din ultima etapă a Serie A când au fost învinși de Napoli cu scorul de 2-0. Pentru acest meci contra celor de la Chelsea, AS Roma nu se va putea baza pe Nura, Defrel, Manolas, Biletul zilei poate fi o sursă de venit în cazul în care ești inspirat atunci când plasezi biletul. Dacă ți cont de ponturile noastre de la biletul zilei portofelul tău va fi plin de bucurie.