Biletul zilei: Chelsea Londra vs Manchester Utd

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: 1

Săptămâna trecută Chelsea și-a continuat ascensiunea către titlul din Premier League prin victoria în deplasare cu West Ham. Astfel s-au distanțat la zece puncte de urmăritorii direcți, Tottenham, având doar 11 meciuri rămase de jucat în campionatul englez. Joacă biletul zilei pentru fiecare meci de fotbal din această săptămână.

Sclipirea managerului Antonio Conte se vede foarte clar pe teren. Echipa este neînvinsă în ultimele zece jocuri din toate competițiile din care fac parte anul acesta, și au fost învingători în opt dintre acestea. Printre aceste victorii se numără și reușitele de FA Cup în fața Peterborough United, Brentford, și a Lupilor. Pentru jocurile lor pe Stamford Bridge este chiar mai sigur să joci biletul zilei deoarece rezultatele lor sunt și mai constante. În acest sezon au avut o singură înfrânger, asta întâmplându-se tocmai în septembrie. De atunci au reușit să câștige 12 jocuri. În total au înscris 38 de goluri în poarta adversarilor, încasând doar 6.

Joi Manchester United au disputat ultimul lor joc, în Europa League. Au avut de călătorit mult, ajungând în Rusia unde au făcut un meci egal cu Rostov. Joia aceasta urmează să aibă meciul retur ceea ce îi face să fie din ce în ce mai aglomerați. Ai mai multe șanse să joci biletul zilei. Până acum au jucat 16 meciuri în acest an față de Chelsea care au un număr de doar 11 partide disputate până acum.

În deplasare Manchester United au câștigat opt jocuri, au făcut trei egaluri și au pierdut un singur meci din ultimele 12 disputate în totalul competițiilor. Niciunul din jocurile de până acum nu au fost împotriva unei echipa la fel de puternice precum Chelsea. Gazdele au demolat toate echipele care i-au vizitat în ultima perioadă, ultimele trei victime fiind Liverpool, Everton, și Arsenal. Manchester United au fost umiliți cu 4-0 în Octombrie pe Stamford Bridge.

Predicția noastră pentru biletul zilei este 2-1.