Biletul zilei: Chelsea Londra vs Manchester United

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Chelsea - Manchester United
1
2.85
X
3.05
2
2.90

Un nou sezon din cea mai veche competiție de fotbal din lume se apropie de final. Este vorba despre FA Cup. Finala de astăzi este una specială deoarece se întâlnesc două echipe care au o tradiție foarte mare în această competiție. Pe Wembley, Chelsea și Manchester United se vor înfrunta pentru ultimul trofeu pus în joc de către fotbalul englez în acest sezon. Acest meci este unul foarte important pentru ambele echipe deoarece niciuna dintre ele nu a reușit în acest an să câștige vreun trofeu și această cupă ar veni ca o salvare pentru întreg sezonul. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce pentru astăzi o cotă foarte avantajoasă.

Chelsea a ratat participarea în viitorul sezon al UEFA Champions League, iar acest trofeu ar putea fi o consolare pentru proprii fani. Albaștrii au încheiat sezonul acesta din Premier League pe poziția a cincea a clasamentului după un final de sezon foarte slab. Elevii lui Antonio Conte au avut un traseu destul de greu și spre această finală din Cupa Angliei. Ei au fost nevoiți să elimine pe Noewich, Newcastle, Hull, Leicester pentru ca în semifinale să treacă de Southampton. Astăzi jucătorii celor de la Chelsea vor fi foarte motivați pentru a nu încheia acest sezon fără nici un trofeu în vitrina clubului. Biletul zilei la parirui sportive online ne va aduce o cotă de 2.85.

Manchester United a avut un sezon mult mai bun decât cel al adversarei de astăzi. Elevii lui Jose Mourinho au reușit să încheie sezonul din Premier League pe poziția a doua a clasamentului. Totuși distanța față de Manchester City a fost una destul de mare. United pentru a ajunge în această finală de Cupă a Anglei a fost nevoită să treacă de Derby, Yeovil, Huddersfield, Brighton și Tottenham. Trebuie să notăm faptul că diavolii au câștigat toate meciurile din prima manșă fără a mai fi nevoie de rejucare în vreunul dintre meciuri. Astăzi am ales să mergem pe Chelsea că va câștiga trofeul deoarece mizăm că vor avea un plus de motivație după sezonul foarte slab făcut. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi pe biletul zilei oferit de noi și pe termen lung o să realizezi profit.