Biletul zilei: Chelsea vs Manchester United

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Chelsea - Manchester United
1
2.50
X
3.20
2
3.20

Derby de tradiție programat astăzi în Premier League. Chelsea Londra va primi pe Stamford Bridge vizita echipei Manchester United care vin să câștige puncte. Ambele formații au ca obiectiv să îi prindă pe cei de la Manchester City care au patru puncte avans și sunt pe prima poziție a clasamentului. Adversarele de astăzi sunt despărțite  de patru puncte în clasament. În UEFA Champions League au obținut rezultate total diferite iar atmosfera la cele două echipe este una total diferită. În ultimele trei jocuri a învins echipa gazdă indiferent care a fost ea, dar pentru noi e important să avem un joc spectaculos. Acest meci este cel mai atrăgător al zilei de astăzi și trebuie să îl avem pe biletul zilei la pariuri.

Chelsea este în centru unui scandal care își poate pune amprenta asupra jocului echipei. Tot mai multă lume spene că Tehnicianul Antonio Conte și patronul Abramovich nu își mai vorbesc. Dacă acest lucru este real o despărțire este iminentă. ,,Albaștrii” vin după o înfrângere în UEFA Champions League n fața echipei AS Roma cu scorul de 3-0. Chiar dacă în ultimele două etape din Premier League, Chelsea a obținut victoria, sunt clasați doar pe poziția a patra a clasamnetului cu 19 puncte. Pe propriul teren situația este una dificilă deoarece gazdele de astăzi au doar două victorii în cinci meciuri. Biletul zilei la pariuri pentru astăzi va avea o cotă de  3.20.

Manchester United poate profita de forma bună în care se află dar și de problemele adversarilor. Pentru Jose Mourinho este un meci special deoarece se va întoarce pe stadionul unde a antrenat foarte mulți ani.  Diavolii roșii sunt pe locul secund al clasamentului cu 23 de puncte. Chiar dacă au o singură victorie în ultimele trei meciuri din campionat, ea a venit în ultima etapă contra echipei Tottenham. În meciul de la mijlocul săptămânii din UEFA Champions League au obținut o victorie contra celor de la Benfica la sfârșitul unui meci bun pentru oaspeți. Diavolii nu îi vor avea în lot pentru acest meci pe Ibrahimovic, Rojo, Carrick și Pogba care sunt indisponibili. Oaspeții au impresionat prin defensiva aproape perfectă, primind doar patru goluri în acest sezon. Chiar și așa pe biletul zilei vom miza pe o victorie a echipei Manchester United. Biletul zilei poate fi o sursă importantă de venit pentru orice jucător.