Biletul zilei: Chelsea Londra vs Manchester City

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Chelsea - Manchester City
1
3.65
X
3.65
2
2.10

Sezonul fotbalistic din Anglia se apropie de start. Meciul care va deschide sezonul din fotbalul englez, așa cum este tradițional este partida din Community Shield. Aceasta este echivalentul Super Cupei României ca să înțelegem mai bine cum stau lucrurile. Chelsea vine la acest meci din postura de câștigătoare a Cupei Angliei FA Cup în timp ce Manchester City a câștigat titlul în Premier League. Premier League este cel mai așteptat campionat astfel că nu avem cum să ratăm startul. Acest meci este unul deosebit de interesant pentru biletul zilei la pariuri deoarece echipa care îl va câștiga va începe cu dreptul sezonul și își va trece în cont un nou trofeu.

Chelsea a făcut o schimbare foarte importantă pentru acest sezon. Londonezii au schimbat antrenorul în această vară. Maurizio Sarri l-a înlocuit pe Antonio Conte. În ultima perioadă acesta a fost antrenor la Napoli. Așa cum era de așteptat Sarri a cerut să I se aducă și jucători noi. Cel mai important transfer pentru care Abramovich a băgat mâna în buzunar este cel al lui Jorginho. Ceea ce este mai important pentru albaștrii este faptul că ei nu au pierdut principalele vedete ca Hazard sau Courtois. Aceștia nu vor evolua în meciul de astăzi deoarece au beneficiat de o pauză mai lungă după Cupa Mondială. Înainte de acest meci cei de la Chelsea au disputat două partide de pregătire. Ambele s-au încheiat cu scorul de 1-1 în fața celor de la Arsenal și Inter. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 2.10.

Manchester City nu a mai transferat foarte mulți jucători în această pauză. Cel mai important transfer făcut în această vară este cel al lui Mahrez. Cetățenii au disputat trei meciuri de pregătire în această vară. Au învins pe Bayern Munchen dar au pierdut în fața celor de la Liverpool și Dortmund. Acest meci poate fi ca și o ultimă repetiție înainte de meciul din prima etapă din Premier League, în care City va întâlni pe Arsenal. Acest meic se anunță unul foarte spectaculos în care ambele formații vor da totul pentru trofeu. Am ales să mergem pe biletul zilei pe o victorie a celor de la Manchester City deoarece sunt echipa mai omogenă și are cei mai importanți jucători la antrenamente. Pariază și câștigă alături de noi doar cu biletul zilei.