Biletul zilei: Chelsea vs Manchester City

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Chelsea - Manchester City
1
2.57
X
3.50
2
2.88

Campionatul Angliei ne aduce etapă de etapă derby-uri care ne oferă spectacole de mare calitate. Ultimul meci al zilei de astăzi din Premier League este unul ce va fi urmărit cu sufletul la gură de suporterii celor două formații. Pe Stamfotd Bridge, Chelsea va primi vizita echipei Manchester City. Această confruntare mai poate fi numită și confruntarea titanilor deoarece au investit sume imense în această vară iar rezultatele se văd pentru că acest meci găsește echipele în primele trei locuri ale clasamentului. Acest meci ne are voie să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri sportive.

Chelsea a început acest sezon cu o înfrângere pe teren propriu în chiar prima etapă în fața celor de la Burnley cu scorul de 2-3. Acel meci a fost doar un accident și acum ,,Albaștrii” ocupă poziția a treia a clasamentului cu 13 puncte acumulate după cele șase etape disputate. Pe Stamford Bridge are o înfrangere, o remiză și o victorie după trei partide. Dacă înfrangerea a fost suferită în fața echipei Burnley, Remiza a venit după un meci fără goluri în fața celor de la Arsenal. În UEFA Champions League echipa pregătită de Antonio Conte joacă foarte bine. După două partide disputate Chelsea are 6 puncte și un golaveraj de 8 goluri marcate și unul singur primit. Pronosticul pentru biletul zilei la pariuri este destul de greu de intuit deoarece se întâlnesc două echipe de mare valoare.

Manchester City vine din postura de lider. După șase etape disputate ,, Cetățenii” au reușit să acumuleze 16 puncte iar prin prisma golaverajului sunt pe prima poziție. Alături de Manchester United sunt singura echipă ce nu a fost învinsă în acest sezon de Premier League. Un singur pas greșit au făcut elevii lui Pep Guardiola în remiza contra celor de la Everton, scor 1-1. Oaspeții de astăzi au cea mai bună ofensivă cu 21 de goluri înscrise dar și cea mai bună defensivă cu doar două goluri primite. Acest meci va fi un test pentru defensiva celor de la Chelsea deoarece va fi foarte greu să țină piept atacurilor venite din partea celor de la Manchester City. Biletul zilei ne va aduce o cotă de 2.88 deoarece vom miza pe victoria celor de la Manchester City. Acest meci poate fi jucat în format single pe biletul zilei deoarece beneficiem de o cotă mare.