Biletul zilei: Chelsea vs Liverpool

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Chelsea - Liverpool
1
2.23
X
3.60
2
3.35

În Premier Legau efinalul de sezon este unul foarte încins. Lupta pentru BIG 4, locurile care duc în UEFA Champions League sezonul viitor este una foarte încinsă. Astăzi avem programat un deby de tradiție al campionatului englez între Chelsea și Liverpool. Cei de la Chelsea sunt obligați să câștige dar pentru cei de la Liverpool ar fi deajuns și un rezultat de egalitate. Ambele echipe pot profita de înfrângerea de ieri a celor de la Tottenham, pe terenul echipei West Brom. În ultimele diuă meciuri directe dintre cele două adversare de astăzi s-a înregistrat scorul de 1-1. Pronostcul pentru biletul zilei o să îl aflați doar citind acest articol.

Chelsea se gândește doar la victorie astăzi. Orice alt rezultat îi va scoate pe albaștrii din lupta pentru primele patru poziții. Înaintea acestei partide cei de la Chelsea ocupă poziția a cincea a clasamentuui cu 66 de puncte. Ei au cu cinci puncte mai puțin decât Tottenham și cu șase mai puține decât Liverpool, dar și un meci mai puțin disputant față de cormorani. Drinkwater și David Luiz sunt cele mai importante absența ale gazdelor pentru partida de astăzi. Forma de moment a elevilor lui Antonio Conte este una foarte bună deoarece ei vin după trei victorii în ultimele trei etape din Premier League. Acest meci este unul de totul sau nimic pentru Liverpool. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 2.23 pentru acest meci.

Liverpool se poate mulțumi și cu un reuzltat de egalitate care le-ar asigura prezența în BIG 4 în acest final de sezon. Cormoranii sunt în acest moment pe poziția a treia a clasamnetului după ce au reușit să acumuleze 72 de puncte. Ei vin după două rezultate de egalitate. SIngurul dezavantaj al lor este că pot resimți oboseala. Nu trebuie să uităm că la mijlocul acestei săptămâni au disputat semifinal UEFA Champions League de la Roma. Chelsea poate profita de faptul că au acumulat o oarecare oboseală. Până la urmă noi ne așteptăm la un meci foarte interesant în aceatsă seară între ceșe două echipe. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi în fiecare zip e pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi pe biletul zilei propus de echipa noastră și pe termen lung o să realizezi profit.