Biletul zilei: Chelsea vs Inter

Recomandarea noastră: 1

Chelsea - Inter
1
2,28
X
3,40
2
2,80

International Champions Cup continuă să ne ofere meciuri din ce în ce mai spectaculoase. Cei mai pretențioși fani ai fotbalului se pot delecta în aceste zile cu partide care pot fi oricând finale ale competițiilor europene. Astăzi începând cu ora 21:00 vom asista la un meci pe care îl așteptăm de mult timp. Chelsea și Inter promit spectacol și multe goluri deoarece au ofensive foarte puternice. Acest meci va avea loc pe frumosul stadion Allianz Rivera din Nice. Meciul de astăzi este interesant pentru a vedea cum s-au integrat nou veniții în loturile celor două echipe. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă câștigătoare cu acest meci.

Chelsea este cotată cu un mic avantaj pentru o victorie. Englezii nu au facut un sezon trecut foarte bun. Astfel echipa patronată de Roman Abramovich a ales să facă o serie de schimbări. Cea mai importantă schimbare a fost făcută la nivelul băncii tehnice unde Antonio Conte a fost înlocuit cu Maurizzio Sarri. Pentru londonezi acesta este primul meci la Internațional Champions Cup. În singurul meci amical disputat până acum de către cei de la Chelsea, ei au învins pe Perth Glory cu scorul de 1-0. Golul victoriei a fost amrcat de Pedro. Până acum albaștrii nu au făcut transferuri răsunătoare dar această perioadă nu s-a încheiat încă. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce pentru acest meci o cotă de 2.28.

Inter Milano a făcut în acestă vară o serie de transferuri foarte importante. Nerra-zurri ar vrea să țină piept celor de la Juventus care l-au adus în această vară pe Cristiano Ronaldo. Pe Giuseppe Meazza au ajuns o serie de jucători foarte importanți ca Naingolan, De Vrij și Asamoah. Inter nu mai vrea sa treacă prin emoțiile de anul trecut privind accederea în UEFA Champions League. În cele patru amicale disputate în acestă vară cei de la Inter au obținut o singură victorie. Inter nu are încă lotul complet deoarece jucătorii cate au fost la mondial sunt încă în vacanță. Am ales pe biletul zilei o victorie a celor de la Chelsea deoarece Sarri cunoaște foarte bine fotbalul italian. Pariază și câștigă în fiecare zi cu biletul zilei oferit de site-ul Beturi.ro