Biletul zilei: Chelsea vs Huddersfield

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Chelsea - Huddersfield
1
1.19
X
7.75
2
19.00

Cursa spre UEFA Champions League a celor de la Chelsea continuă. În această seară au o restanță de disputat din cadrul etapei cu numărul 35. Acest meci poate fi decisive în cursa lor către un loc în BIG 4. Pe Stamford Bridge cei de la Chelsea vor primi vizita celor de la Huddersfield. Chiar dacă diferența dintre cele două formații este una foarte mare ne așteptăm la un meci destul de echilibrat deoarece și cei de la Huddersfield au nevoie de un rezultat pozitic în lupta lor pentru salvarea de  la retrogradare. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți articolele noastre.

Chelsea are o singura variantă pentru ambele meciuri din acest final de sezon, victoria. Albaștrii sunt condamnați la cele trei puncte pentru a rămâne în cursa pentru un loc în UEFA Champions League de sezonul viitor. În acest moment elevii lui Antonio Conte ocupă pozția a cincea a clasamentului. Dacă vor obține cele trei puncte vor trece pe locul al patrulea. Forma de moment pe care o traversează le acordă un plus foarte mare. În acest moment sunt cea mai în formă echipă din Premier League. Gazdele partidei de astăzi au obținut patru victorii în ultimele patru meciuri disputate. Această serie de victorii le dă un moral foarte bun pentru cele două meicuri rămase. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Chelsea.

Huddersfield vine pe Stamford Bridge cu gândul de a obține cel puțin un punct la sfârșitul acestui meci. Oaspeții partidei de astăzi au nevoie de un punct obținut în ultimele două etape pentru a fi siguri că se vor salva de la retrogradare. Înaintea acestei partide, Huddersfield ocupă poziția a 17-a a clasamnetului după ce au reușit să obțină 36 de puncte. În ultimele trei mecirui au obținut toate rezultatele posibile astfel că ne putem aștepta ca și astăzi să facă un meic destul de bun. Pentru Huddersfield va fi un meci foarte dificil ținând cont că Chelsea va juac la capacitate maximă acest meci. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi pe biletul zilei oferit de noi și o să realizezi un profit substanțial.