Biletul zilei: Chelsea vs Barcelona

Recomandarea noastră: 2

Chelsea - Barcelona
1
3.70
X
3.45
2
2.16

UEFA Champions League revine cu o dublă care în anii trecuți se desfășura în manșele superioare. Chelsea va primi vizita Barcelonei pe Stamford Bridge. În acest joc din seara aceasta care va începe la ora 21:45 se anunță spectacol oferit de către actorii din teren. Cele două adversare din această seară nu s-au mai întâlnit în UEFA Champions League din anul 2012, când Chelsea a reușit calificarea după o dublă ce ne-a ținut cu sufletul la gură. Ambele echipe își propun calificarea la sfârșitul acestei duble manșe dar din păcate doar una din ele o vom vedea mai departe. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți acest articol.

Chelsea nu face un sezon extraordiar, așa cum a fost cel trecut, în Premier League. În Premier League, elevii lui Antonio Conte sunt abia pe poziția a patra a clasamentului. În UEFA Champions League, albaștrii au terminat pe poziția a doua grupa din care au mai făvut parte AS Roma, Atletco Madrid și Qarabag. În ultimele două meciuri albaștrii au arătat o revenire de formă deoarece au reușit două victorii în care au înscris de șapte ori și nu au primit niciun gol. Singurul absent al celor de la Chelsea pentru jocul din această seară este David Luiz. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi va avea o cotă de 2.16.

Barcelona este echipa mai în formă dintre cele două. Catalanii traversează un sezon de vis până în acest moment. În Primera Division nu au suferit nici o înfrângere fiind singura echipă dintr-un campionat de top care a realizat acest lucru. În grupele UEFA Champions League, Barca a reușit să câștige grupa din care a făcut parte alături de Juventus, Sporting și Olympiakos. Din tabăra oaspeților va lipsi în această seară Semedo care este accidentat. Barca vine după un succes în ultima etapă contra celor de la Eibar cu scorul de 2-0. Ceea ce este foarte important pentru cei de la Barcelona este că Messi și Suarez se află într-o formă foarte bună. Singura înfrângere a celor de la Barcelona în acest sezon a fost suferită în Super Cupa Spaniei în fața celor de la Real Madrid. Biletul zilei va avea o cotă de 2.16 care este una foarte avantajoasă să o adăugăm pe biletul zilei. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.