Biletul zilei: Chelsea Londra vs Arsenal Londra

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Chelsea - Arsenal
1
1.64
X
4.00
2
5.50

Semifinalele Cupei Ligii ne aduc meciuri din ce în ce mai interesante. După ce ieri am asistat la un joc deosebit de interesant, astăzi spectacolul ne este promis în partida dintre Chelsea și Arsenal. Cele două formații s-au întâlnit și în ultima etapă din Premier League într-un joc care s-a încheiat cu scorul de 2-2. În acest meci se vor întâlni mari orgolii astfel că jocul este deschis oricărui rezultat chiar dacă în opinia noastră avem o favorită clară la calificare. Echipa care se va califica va întâlni pe Manchester City în finala comapetiției. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă o să citiți acest articol.

Chelsea este într-o revenire clară de formă, lucru care se vede și în prestațiile echipei din Premier League. Albaștrii sunt pe poziția a treia a clasamentului. În traseul lor până în această fază a competiției elevii lui Antonio Conte au eliminate pe     Nottingham, Everton și Bournemouth. Astăzi pentru formația gazdă nu va lipsi niciun jucător așa ca sunt cotați ca și favoriți de către bookmakeri. În Cupa Angliei cei de la Chelsea au remizat contra celor de la Norwich cu scorul de 0-0 și acel meci se va rejuca pe Stamford Bridge. Pe teren propriu cei de la Chelsea sunt o forță și au reușit să acumuleze patru victorii în ultimele patru partide. Chiar dacă este posibil ca în acest meci să nu evolueze toți titularii echipei albaștrii tot au prima șansă la victorie. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Chelsea.

Arsenal forțeaza o calificare în finala competiției chiar dacă în această seară îi așteaptă un meci destul de dificil. Tunarii au avut un traseu aproape perfect până acum în Cupa Ligii. Au reușit să elimine pe  Doncaster, Norwich și West Ham. Toate cele trei partide au fost câștigate la un gol diferență. Elevii lui Arsene Wenger vin după o eliminare rușinoasă din Cupa Angliei în fața echipei Nottingham. Arsenal are un sezon sub așteptări și elevii lui Arsene Wenger și-au pus în pericol obiectivele pentru acest sezon. Eliminarea din Cupa Anglei la care s-ar adăuga încă una astăzi ar putea afecta moralul echipei. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră. Pariază cu biletul zilei și câștigă alături de noi.