Biletul Zilei: Chelsea vs Middlesbrough

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Chelsea vs Middlesbrough L.08.Mai
Chelsea - Middlesbrough
1
1.17
X
8.25
2
21.00

Cu patru runde înainte de finalul de sezon Chelsea are 4 patru puncte avans față de Tottenham. Acest meci poate hotărâ în mare parte campioana acestui sezon. Acest meci, la prima vedere pare a fi la discreția celor de la Chelsea dar cum știm că în Premier League sunt foarte multe surprize, se poate întâmpla orice. Jocul de pe Stamford Bridge va avea lovitura de start de la ora 22 00. Victoria este foarte importantă pentru ambele echipe pentru îndeplinirea obiectivului. Pentru iubitorii fotbalului britanic acest meci nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei, pentru a avea un câștig cât mai mare.

Chelsea a dominat acest sezon încă de la început.  Albaștrii au suferit doar 5 înfrângeri în cele 34 de etape disputate. Ofensiva condusă din teren de Diego Costa a înscris 72 de goluri fiind și ea cea mai bună a acestui sezon. Formația gazdă a obținut și cele mai multe victorii, 26 la număr, având 3 victorii în plus față de Tottenham, echipa clasată pe poziția secundă. În ultimele 5 meciuri Chelsea a câștigat 4 dintre ele și a suferit o singură înfrângere. În fiecare meci din ultimele 5 echipa pregătită de tehnicianul Antonio Conte a înscris minim un gol. Chelsea are la victorie o cotă de 1,25. Chiar dacă aceasta nu este foarte mare ne poate suplimenta câștigul pentru biletul zilei.

Middlesbrough pare condamnată la retrogradare în acest sezon pentru că sunt la șase puncte de ultimul loc neretrogradabil.  În ultimele 4 meciuri Boro a suferit 2 înfrângeri. Punctul slab al echipei a o fost ofensiva, reușind să marcheze cele mai puține goluri în acest sezon, doar 26. Numărul victoriilor oaspeților este unul foarte mic deoarece au reușit să câștige doar 5 meciuri. Middlesbrough are nevoie de un parcurs aproape perfect în acest final de sezon, ceea ce este aproape imposibil pentru oaspeți. Atunci când plasez biletul zilei este foarte important să ți cont de sfaturile specialiștilor noștrii, care oferă pronosticuri pentru cele mai importante meciuri ale zilei.