Biletul Zilei – Chelsea vs Manchester City

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei : total peste 2.5 goluri

Unul dintre cele mai importante meciuri din acest sezon de Premier League va avea loc miercuri seara de la ora 22:00. Liderii Chelsea primesc vizita echipei lui Guardiola, Manchester City. Dacă cetăţenii vor reuşi să plece cu cele trei puncte de pe Stamford Bridge lupta la titlu în Premier League va fi relansată. Albaştrii lui Antonio Conte au suferit o înfrângere surpriză în ultima etapă, pierzând acasă 1-2 împotriva lui Crystal Palace. Acest eşec a redus diferenţa faţă de urmăritorii de la Tottenham la doar şapte puncte. Cu toate acestea, casele de pariuri o dau ca favorită pe Chelsea. O victorie a londonezilor vă poate aduce o cotă de 2.30 pe biletul zilei.

Ultimele patru meciuri directe dintre cele două echipe s-au terminat cu un total de peste 2.5 goluri. Pentru biletul zilei, un astfel de pariu vă poate aduce o cotă de 1.70. Dacă doriţi să măriţi cota de pe biletul zilei, puteţi paria că ambele echipe vor înscrie un total de peste 2.5 goluri. Astfel puteţi avea o cotă în jur de 1.90.

Meciul fiind unul strâns şi extrem de disputat, este de aşteptat ca echipele să practice şi un pic de prudenţă în jocul lor. Dacă veţi paria pe biletul zilei că rezultatul va fi egal fie la pauză, fie la final puteţi avea o cotă câştigătoare de 1.75. Un astfel de pariu pare destul de sigur ţinând cont de circumstanţele meciului şi vă şi oferă o şansă dublă de câştig – pariul fiind câştigător fie la pauză sau la final.