Biletul Zilei: CFR Cluj – Dinamo București

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei CFR Cluj vs Dinamo Bucureşti S.06.Mai
CFR Cluj - Dinamo București
1
3.25
X
3.30
2
2.25

Lupta pentru titlul de campioană în Liga 1 este din ce în ce mai echilibrată cu cât ne apropiem de finalul sezonului. Lupta pentru trofeul Ligii 1 se dă între trei echipe, FCSB, Viitorul și Dinamo. Echipele aflate în fruntea clasamentului sunt despărțite de doar 2 puncte. Cele două etape care au mai rămas sunt cele mai importante pentru că acum se va decide totul. Astăzi de la ora 20:30 la Cluj, CFR va primi vizita echipei Dinamo București.

CFR Cluj a suferit o înfrângere usturătoare în ultima etapă chiar pe propriul teren cu CSU Craiova, scor 0-3. Acel meci a însemnat ieșirea CFR-ului din lupta la titlu. Cu o victorie astăzi CFR va reintra în cărțile pentru a treia poziție de pe podium. Echipa gazdă traversează o formă foarte slabă, în ultimele 5 etape ale play-offului au obținut o singură victorie. Lipsa obiectivului pentru echipa din Gruia și-a spus cuvântul pe finalul sezonului, pentru că ei nu au  voie să evolueze în cupele europene în viitorul sezon. Ofensiva ardelenilor este marea problemă a acestei echipe. În ultimele 5 meciuri au înscris o singură dată în victoria cu Astra Giurgiu scor 1-0. În toate celelate meciuri Cluj nu a înscris deloc. Pentru biletul zilei putem miza pe o victorie a oaspeților. Acest pronostic este bazat pe forma foarte slabă pe care o traversează gazdele.

Dinamo București este cea mai în formă echipă din Liga 1. Formația oaspete vine după 4 victorii obținute în ultimele 5 etape. În ultima etapă au obținut un rezultat foarte important în derby-ul cu FCSB, Dinamo a câștigat cu scorul de 2-1. Această victorie a fost una foarte importantă pentru moralul elevilor lui Cosmin Contra. Oaspeții au acumulat 35 de puncte și au cea mai bună ofensivă dar și cea mai bună defensivă a campionatului, fiind la egalitate cu FCSB. Cu o victorie astăzi și cu rezultate favorabile în celelalte meciuri ale acestei etape, Dinamo mai poate urca în clasament. Oaspeții au o cotă foarte mare pe care o putem adauga pe biletul zilei. Cota de 2,28 este ideală pentru un câștig substanțial la biletul zilei.