Biletul zilei: CFR Cluj vs Viitorul

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
CFR Cluj - Viitorul
1
1.28
X
5.30
2
10.00

Finala pentru Liga 1 se va disputa la Cluj. CFR Cluj este obligată să câștige pentru a fi sigură de obținerea a încă unui titlu de campioană. Ar fi al patrulea din vitrina clubului. În Gruia astăzi va veni un adversar care cel puțin la nivel declarativ își va vinde scump pielea. Dacă ne uităm și pe clasament vedem că Viitorul are mare nevoie de puncte pentru a își îndeplini obiectivul. În seonul trecut a avut loc un meci în oglindă putem spune, s-a disputat la Ovidiu, iar Viitorul avea nevoie de puncte pentru a fi sigură de câștigarea titlului de campioană. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce pentru astăzi un câștig suplimentar.

CFR Cluj este favorită la victorie în această seară. Clujenii vor începe sărbătoarea dacă se vor impune în aceatsă seară deoarece ei vor fi campioni. Așa cum îl știm pe Dan Petrescu el va pregăti acest meci doar la victorie și nu va sta la mâna celor de la Astra să îi încurce pe cei de la FCSB. CFR a acumulat 47 de puncte. Ei putem spune că au dominat acest play-off deoarece sunt singura echipă care nu a suferit nici o înfrângere. În nouă meciuri clujenii au primit doar șase goluri ceea ce ne arată defensiva foarte bună pe cae o au. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va merge pe un pronostic pentru o victorie a celor de la CFR Cluj și automat a câștigării titlului de campioană.

Viitorul este genul de echipă care poate încurca orice adversar, dar rămâne de văzut dacă ei vor avea motivația necesară pentru a face acest lucru. În acest moment Viitorul ocupă poziția a treia a clasmanetului după ce au reușit să acumuleze 35 de puncte. Ei sunt la egalitate de puncte cu cei de la CSU Craiova iar o victorie astăzi i-ar face siguri pe cei de la Viitorul de locul al treilea la finalul sezonului. Astăzi sperăm să asistăm la un meic foarte echilibrat în care lupta se va da pe teren. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră în fiecare zi. Pariază și câștigă cu biletul zilei oferit de site-ul nostru Beturi.ro.