Biletul zilei: CFR Cluj vs Viitorul Constanța

Recomandarea noastră: 1

iletul CFR Cluj - Viitorul Constanta
CFR Cluj - Viitorul Constanta
1
2.10
X
3.25
2
3.55

Primul derby al acestei ediții de campionat va avea loc astăzi începând cu ora 21:00. Meciul acesta se anunță unul foarte intersant între două echipe care au obiective îndrăznețe pentru acest sezon. În prima etapă cele două echipe s-au comportat complet diferit. Am ales să jucăm acest meci pe biletul zilei la pariuri sportive pentru că este un meci care se anunță deschis și sperăm să nu lipsească golurile de ambele părți. Pentru clujeni sunt foarte importante cele trei puncte pentru a rămâne în contact cu plutonul fruntaș.

CFR a remizat în prima etapă în deplasarea de la Botoșani cu scorul de 1-1. În prima repriză clujenii au controlat partida dar când au ieșit de la cabine au fost de nerecunoscut și nu au mai jucat așa combinativ. Noile transferuri ale clujenilor s-au descurcat destul de bine, ținând cont că golul a fost înscris de un nou venit la echipă, Ovidiu Hoban. Dan Petrescu va încerca să obțină un rezultat farte bun î primul meci în fața propriilor suporteri pentru a crea o primă impresie foarte bună. Pentru biletulz ilei de astăzi vom miza pe o victoria a CFR-ului din Cluj. Clujenii au avantajul că nu vor evolua în acest sezon î cupele europene astfelcă se vor putea concentra pe Liga 1.

Viitorul a învins clar în prima etapă pe Gaz Metan Mediaș cu scorul de 3-0. Elevii lui Hagi au arătat că sunt printre echipele favorite la campionat și în această ediție a Ligii 1. În turul trei preliminar al UEFA Champions League, Viitorul va juca în fața celor de la Apoel Nicosia. Acest meci putem spune că este unu special pentru că în sezonul trecut, dobrogenii au câștigat titlul în ultima etapă când au întâlnit chiar pe CFR. Victoria în fața Gazului a fost prima după 5 partide în care puștii lui Hagi nu au simțit gustul victoriei. Totuși trebuie să âinem cont că doar meciul în fața medieșenilor a fost oficial, restul fiind partide amicale. Cota pe care o are CFR-ul pentru biletul zilei este de 2.10 fiind foarte bună de a fi adăugată pe biletul zilei. Biletul zilei la pariuri sportive poate fi o sursă de venit dacă o să ți cont de ponturile oferite de echipa noastră.