Biletul zilei: CFR Cluj vs Sepsi Sfântu Gheorghe

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
CFR Cluj - Sepsi Sfântu Gheorghe
1
1.22
X
5.50
2
14.00

CFR poate profita de încă un pas greșit al FCSB-ului și să se distanțeze la cinci puncte în fruntea clasamentului. Astăzi în Gruia, clujenii vor avea un meci aparent ușor deoarece formația vizitatoare este o echipă nou-pronovată care nu trece printr-o perioadă foarte bună. Meciul tur a fost câștigat clar de către CFR cu scorul de 2-0. Cele două adversare din această seară au obiective total diferite lucru ce reiese și din valoarea investițiilor făcute de cele două echipe. Pronosticul pentru biletul zilei referitor la meciul din această seară o să îl aflați numai dacă veți citi acest articol.

CFR Cluj pornește ca favorită și ar fi o uriașă surpriză dacă nu și-ar trece în cont victoria.  Cu 40 de puncte elevii lui Dan Petrescu sunt pe prima poziție a clasamentului și astăzi au o șansă foarte importantă de a se distanța. Organizarea defensivă este atuul echipe clujene. Ei au cea mai bună defensivă în acest sezon cu doar 10 goluri primite. Ultimele două etape au însemnat tot atâtea victorii pentru CFR care a învins la zero pe Poli Iași dar și pe Dinamo. Pe teren propriu CFR este neînvinsă având șase victorii și trei rezultate de egalitate. Pentru a nu își face meciul dificil foarmația gazdă trebuie să încerce să marcheze cât mai repede deoarece cu siguranță oaspeții se vor închide în defensivă. Pronosticul pentru biletul zilei este 1.

Sepsi Sfântu Gheorghe este cotată cu șanse foarte mici să obțină ceva la sfârșitul partidei din această seară. Oaspeții după ce au avut un început de sezon destul de bun acum se pare că au uitat gustul victoriei. Egalul din ultima etapă disputată contra celor de la Gaz Metan Mediaș a pus capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive. Sepsi nu a mai câștigat de 11 etape din Liga 1, de la sfârșitul lunii august. În acest moment oaspeții sunt clasați doar pe poziția a 12-a a Ligii 1 cu numai 12 puncte marcate. Este aproape sigur că în acest sezon se vor lupta cu Gaz Metan Mediaș și Juventus pentru evitarea retrogradării. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră. Am ales acest meci pentru biletul zilei, pentru că sunt șanse foart amri de reușită chiar dacă are o cotă destul de mică.