Biletul zilei: CFR Cluj vs Poli Timișoara

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
CFR Cluj - Poli Timișoara
1
1.30
X
4.75
2
11.00

Astăzi Liga 1 ne propune un meci foarte interesant care în turul de campionat ne-a adus un spectacol extraordinar. CFR Cluj și Poli Timișoara se vor întâlni astăzi în Gruia. CFR este dornică de revanșă după ce în turl de campionat au fost învinși în Banat cu scorul de 4-3. Cifrele pe care le au cele două echipe în acest meci nu ne indică deloc un meci dezechilibrat și orice rezultat poate fi înregistrat la sfârșitul acestei partide. Am ales acest meci pentru biletul zilei la pariuri deoarece are importanță în lupta pentru titlul de campioană a Ligii 1.

CFR Cluj este pe poziția de lider a campionatului. Elevii lui Dan Petrescu au acumulat 46 de puncte având un avans de cinci puncte față de FCSB. Putem spune că CFR este principala favorită la titlu. Clujenii sunt într-o formă de moment foarte bună având patru victorii în ultimele patru etape. În ultimele cinci etape diputate clujenii nu au primit niciun gol. Defensiva clujeniilor este punctul forte al echipei. Ei au cea mai bună apărare a Ligii 1 cu doar nouă goluri primite în cele 20 de etape disputate. CFR a profitat din plin de pașii greșiți făcuți de FCSB. Biletul zilei la pariuri va avea ca și pronostic o victorie a CFR-ului.

Poli Timișoara vine după patru remize în ultimele patru etape. Toate aceste meciuri s-au terminat cu scorul de 1-1. Întrebarea ce se pune pentru acest este dacă și acesta se va termina cu același scor. În prezent bănățenii ocupă poziția a noua a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze 29 de puncte în clasament. Timișorenii sunt o echipă incomodă pentru CFR Cluj. Poli nu a mai pierdut în fața Clujului în ultimele patru meciuri disputate. Pentru jocul de astăzi putem spune că timișorenii nu au un obiectiv bine stabilit deoarece sunt departe de prinderea unui loc de play-off, după ultimele rezultate.  Totuși Ionuț Popa va dori cu siguranță să le administreze o nouă înfrânegere clujenilor. Pentru biletul zilei am am ales ca pronostic o victorie a CFR-ului deoarece credem că vor fi mult mai motivați pentru jocul de astăzi. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mergi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.