Biletul zilei: CFR Cluj vs Poli Iași

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
CFR Cluj - Poli Iași
1
1.32
X
4.50
2
11.50

Liga 1 revine după ce săptămâna trecută a fost pauză din cauza condițiilor meteo nefavorabile. În deschiderea play-off-ului CFR Cluj va primi vizita celor de la Poli Iași. Sunt echipele care au terminat sezonul regulat pe prima poziție a clasamentului, CFR Cluj și pe locul al șaselea, Poli Iași. Ambele meciuri din campionat au fost câștigate de CFR Cluj dar în urma unor meciuri foarte echilibrate, în care diferența a fost făcută de detalii. Ne așteptăm ca meciul din această seară să fie unul foarte echilibrat deoarece ambele formații au defensive foarte puternice. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă mizați pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

CFR Cluj este favorită la cele trei puncte astăzi. Clujenii sunt pe prima poziție a clasamnetului cu 30 de puncte după înjumătățire. Pentru elevii lui Dan Petrescu sunt foarte importante cele trei puncte astăzi pentru a începe cu dreptul play-off-ul și și pentru a avea un moral bun pentru următoarele etape. În acest an, CFR a obținut trei victorii și un rezultat de egalitate. Ceea ce este foarte important este că au primit un singur gol în acest an, în cele patru partide disputate. Astăzi pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la CFR Cluj, care sunt și favoriți pentru titlul Ligii 1 în acest sezon.

Poli Iași este echipa surpriză în acest play-off. Ei au obținut calificarea în ultima etapă în fața celor de la Dinamo. Antrenorul echipei Flavius Stoican a spus în această săptămână că echipa are mari probleme financiare dar nu se vor da la o parte în niciun meci. Moldovenii sunt pe poziția a șasea a play-off-ului dar sunt la o distanță d edoar două puncte de Viitorul care ocupă poziția a cincea. Oaspeții de astăzi sunt o echipă surpriză care pot furniza o surpriză în orice moment. În acest an, ieșenii au obținut trei victorii și o singură înfrângere. Acest lucru ne arată că sunt într-o formă foarte bună. Un rezultat bun astăzi pentru Iași îi poate face să spere la mai mult în play-off. Biletul zilei poate să fie o sursă de venit dacă mergi pe pronosticurile noastre. Pa riază și câștigă în fiecare zi doar cu biletul zilei.