Biletul zilei: CFR Cluj vs Gaz Metan Mediaș

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș
1
1.30
X
5.30
2
9.50

CFR încearcă să depășească pasa proastă pe care o traversează cu o victorie în această seară în fața celor de la Gaz Metan Mediaș. Clujenii dacă vor obține victoria vor fi siguri de prima poziție și după această etapă indiferent de ce rezultat se va înregistra în partida CSU Craiova vs FCSB.  Cei de la Mediaș nu au câștigat în ultimele șase meciuri directe. Pentru gazde pare a fi un meci facil dar orice rezultat trebuie luat în calcul deoarece nici cei de la Mediaș nu se vor preda. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă o să citiți acest articol.

CFR Cluj nu a câștigat în ultimele două etape ale Ligii 1. În plus la mijlocul acestei săptămâni clujenii au fost eliminați și din Cupa României după înfrângerea în fața celor de la Botoșani. În urma acestor rezultate, au priedut avantajul pe care îl aveau în fața Craiovei și a FCSB-ului. Acum Clujul mai are un singur punct avans față de aceste echipe. Pe propriul teren nu au fost învinși în acest sezon. Elevii lui Dan Petrescu par a se simți foarte bine în fața propriilor fani deoarece au primit doar două goluri în șapte meciuri disputate. Conform caselor de pariuri CFR Cluj este mare favorită pentru a obține cele trei puncte puse în joc. Pronosticul pentru biletul zilei pentru acest meci din etapa a 16-a a Ligii 1 este 1.

Gaz Metan Mediaș încearcă să producă marea surpriză și să obțină minim un punct la sfârșitul meciului de astăzi. Gazul ocupă locul al 13-a al clasamentului, penultimul, cu doar nouă puncte obținute. Acest sezon se anunță unul foarte dificil pentru medieșeni deoarece par a fi o echipă condamnată la retrogradare după rezultatele obținute până acum. În deplasare în acest sezon au obținut doar două puncte. Niciun gol nu au marcat în ultimele două meciuri disputate în fața celor de la Viitorul și Poli Iași. Elevii lui Cristi Pustai au cea mai slabă ofensivă cu doar șase golu marcate. Defensiva este și ea una modestă deoarece au primit 26 de goluri. Biletul zilei de astăzi va avea o cotă de 1.30. Această cotă poate fi jucată în format combinat pe biletul zilei pentru a beneficia de un câștig mai mare.