Biletul zilei: CFR Cluj vs FC FCSB

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
CFR Cluj - FCSB
1
2.45
X
3.10
2
2.95

Cel mai așteptat meci al sezonului în Liga 1 se va desfășura astăzi. De la ora 21:00 CFR Cluj va primi vizita FCSB-ului pe gazonul arenei din Gruia. Partida nu trebuie ratată de iubitorii fotbalului deoarece încrâncenarea și dorința de victorie va fi una foarte mare din partea ambelor echipe. Cele două echipe sunt despărțite de patru puncte în clasament. Asupra acestei partide s-au creat foarte multe discuții în ultima perioadă astfel că presiunea va fi foarte mare atât pe jucători dar și pe arbitrii partidei. Pronosticul pentru biletul zilei va trebui ales cu foarte mare atenție deoarece orice rezultat este posibil la sfârșitul acestei partide.

CFR Cluj este văzută de mulți specialiști ca favorită la titlu în acest sezon atât prin antrenorul Dan Petrescu cât și prin prisma transferurilor făcute. Cluenii sunt în fotoliul de lider cu 25 de puncte accumulate și își or păstra locul întâi indiferent de rezultatul din această seară. Avansul elevilor lui Dan Petrescu este de trei puncte față de CSU Craiova. Pe Arena din Gruia CFR a câștigat toate meciurile fiind singura echipă cu un procentaj perfect. Cluj a câștigat patru partide din patru posibile pe teren propriu. Dacă și în această seară vor învinge vor lua o opțiune important putem spue chiar pentru titlul de campioană. Pronosticul pentru biletul zilei ne poate aduce un câștig substanțial în această seară deoarece ambele echipe au cote atractive.

FCSB are putem spune o singură variant în această seară, victoria. În acest moment steliștii ocupă a treia poziție a clasamentului cu 21 de puncte acumulate. Elevii lui Nicolae Dică vin după două meciuri foarte bune. La mijlocul săptămânii trecute au învins pe Viktoria Plzen în UEFA Europa League cu scorul de 3-0. În campionat în ultima etapă au învins pe Gaz Metan Mediaș cu scorul de 4-0. Obserăm că în ultimele două meciuri roș-albaștrii au înscris de șapte ori fără să primească vreun gol. În meciul din această din această seară ambii antrenor vor folosi cel mai bun prim 11 pentru că punctele puse în joc sunt foarte importante. Biletul zilei de astăzi poate fi jucat în format single deoarece cotele sunt destul de mari pentru a ne asigura un câștig destul de mare. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să pariezi responsabil.