Biletul zilei: CFR Cluj vs FCSB

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
CFR Cluj - FCSB
1
2.25
X
3.00
2
3.40

Un meci cât un sezon va avea loc astăzi la Cluj. CFR va primi vizita celor de la FCSB. Acest meci poate fi cel care hotărăște campioana Ligii 1 în acest sezon. Cele două formații par a nu avea problem cu alte echipe astfel că meciul direct este cel care va hotărâ campioana. Înaintea partidei de astăzi cele două echipe sunt despărțite de doar două puncte. Astfel că cine va câștiga astăzi va rămâne sau va urma pe prima poziție a clasamentului. Forma arătată de cele două echipe în prima etapă a play-off-ului a fost una foarte bună deoarece au câștigat ambele formații. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă foarte bună pentru acest meci pe care merită să pariem.

CFR Cluj pare în acest moment favorită să își treacă în cont încă un titlu deoarece avantajul de două puncte pe care îl au acum poate fi hotărâtor. Clujenii au acumulat 33 de puncte până în acest moment. În prima etapă din play-off elevii lui Dan Petrescu au reușit să câștige cu scourul de 2-1 în fața echipei Poli Iași. Victoria a venit în ultima fază chiar dacă cei de la Cluj au dominat aprope pe tot parcursul partidei. CCu o victorie în această seară cei de la CFR Cluj se pot distanța hotărâtor în fruntea Ligii 1 deoarece un avantaj de cinci puncte va fi foarte greu de ajuns de FCSB. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 3.40 pentru acest meci.

FCSB pare a fi obligată să câștige sau măcar să nu piardă în aceatsă seară. Elevii lui Nicolae Dică au acumulat 31 de puncte până în acest moment. În prima etapă din play-off au învins cu scorul de 2-1 pe cei de la Viitorul. Steliștii au dominat acel meci dar se puteau vedea egalați pe finalul partidei când au fost nevoiți să se apere. Pentru oaspeți este foarte important ca Budescu să fie într-o formă foarte bună. Biletul zilei de astăăzi va merge pe o victorie a celor de la FCSB. Am ales acest pronostic deoarece noi considerăm că vor juca la victorie și tehnica superioară a oaspeților va face diferența. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile propuse de echipa noastră.