Biletul zilei: CFR Cluj vs Botoșani

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
CFR Cluj - FC Botoșani
1
1.40
X
4.10
2
6.75

Încheiem săptămâna cum nu se poate mai bine, cu un meci din Liga 1 care poate avea o influență foarte mare pentru titlul de campioană. CFR Cluj va primi vizita celor de la FC Botoșani. După remiza albă a FCSB-ului de ieri, astăzi CFR se poate distanța în fotoliul de lider al campionatului românesc. Jocul ce se  va disputa în Gruia va avea fluierul de start la ora 20:45. Rezultatul meciului tur stă mărturie pentru un meci frumos și astăzi în această primă etapă a returului. Jocul ce s-a  desfășurat în Moldova s-a încheiat cu scorul de 1-1. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un câștig suplimentar de pe urma jocului din această seară.

CFR Cluj este mare favorită la victorie şi automat la cele 3 puncte astăzi. Ardelenii vor să răzbune pasul greșit făcut în prima etapă a sezonului. CFR a acumulat 32 de puncte după cele 13 meciuri disputate. Rezultatele înregistrate de elevii lui Dan Petrescu sunt 10 victorii, 2 rezultate de egalitate şi au suferit o singură înfrângere. În ultimele 5 meciuri ardelenii au înregistrat 4 victorii și un rezultat de egalitate. În această seară clujenii sunt favoriți la victorie având o cotă de 1.40. CFR a înscris de 25 de ori în acest sezon şi a primit doar 9 goluri. Biletul zilei la pariuri sportive sportive de astăzi va avea ca pont o victorie a CFR-ului.

FC Botoșani este surpriza plăcută a acestui sezon putem spune după ce am văzut meciurile din turul de campionat. Botoșani va încerca obținerea  a încă unui rezultat pozitiv în fața celor de la CFR Cluj. La încheierea turului de campionat formația moldoveană ocupă poziția a şasea a clasamentului, fiind la egalitate de puncte cu echipa de pe locul al cincilea, Astra  Giurgiu. Numărul de puncte acumulat de cei de la Botoșani este 23. În ultima perioada nu au fost deloc constanți din punct de vedere al rezultatelor, obținând 2 victorii, o remiză şi au suferit două înfrângeri în aceste etape disputate. Biletul zilei ne poate aduce un câștig suplimentar dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră. Biletul zilei Îți poate face buzunarul să fie plin dacă vei câștiga la pariuri.