Biletul zilei: CFR Cluj vs FC Botoșani

Recomandarea noastră: 1

CFR Cluj - FC Botoșani
1
1,48
X
3,95
2
7,00

Liga 1 se află la început de drum. Meciul de deschidere al noului sezon ne va aduce în prim plan campioana Ligii 1, CFR Cluj. Clujenii vor primi vizita celor de la FC Botoșani. Acest meci a avut loc și în prima etapă a stagiunii trecute. Partida de astăzi va avea fluierul de start de la ora 21:00. Cele două adversare de astăzi s-au întâlnit de trei ori și în sezonul trecut. Cele două meciuri din Liga 1 s-au încheiat la egalitate iar în Cupa României s-a impus Botoșani cu scorul de 2-1după prelungiri. Ne așteptăm ca acest meci să fie unul spectaculos care să deschidă așa cum trebuie noul sezon. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru astăzi o cotă destul de avantajoasă.

CFR Cluj pornește ca favorită la cele trei puncte în această rundă din Liga 1. Gazdele partidei de astăzi vor dori să își păstreze titlul în acest sezon. La mijlocul săptămânii viitoare clujenii vor juca în UEFA Champions League în fața celor de la Malmo. În această vară Clujul a avut o campanie de transferuri foarte activă. Dan Petrescu a fost înlocuit pe banca tehnică de Edi Iordănescu. Lotului clujean i s-au alăturat Tambe, Radu, Males, De Luca. La capitolul plecări trebuie să notăm despărțirile de Luchin, Dodoi, Vlad, Nouvier, Boli. CFR are un moral bun după ce săptămâna trecută au reușit să câștige Super Cupa României dupa victoria în fața Craiovei cu scorul de 1-0. Biletul zilei la pariuri sportive va avea ca pronostic o victorie a celor de la CFR Cluj.

FC Botoșani poate spera la o surpriză în această seară. Moldovenii au încheiat sezonul trecut pe poziția a opta a clasamentului dar acum obiectivul lor este un loc în play-off. Oaspeții partidei de astazi au disputat patru meciuri amicale în această vară. Au învins pe Arsenal Tula dar au pierdut în fața celor de la Olympiakos, Dynamo Kyev și Pribam. Costel Enache a fost confirmat pe banca tehnică ca antrenor si pentru acest sezon. La capitolul veniri îi notăm pe: Papa, Mihai Roman II, Patache, Aristidis, Chindris, Pitian. FC Botoșani s-a despărțit de Morutan, Cucu, Plamada, Acsinte, Cobrea. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă doar cu biletul zilei de pe Beturi.ro