Biletul zilei: CFR Cluj vs CSU Craiova

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
CFR Cluj - CSU Craiova
1
1.55
X
3.75
2
6.25

Cu cât se aproprie finalul de sezon în Liga 1, cu atât meicurile sunt mai interesante. Astză în Gruia vom asista la un derby al campionatului în care CFR Cluj va primi vizita celor de la CSU Craiova. Acest meci le găsește pe ambele echipe având mare nevoie de cele trei puncte pentru a rămâne în graficul propus pentru acest sezon. CFR Cluj și CSU Craiova s-au mai întâlnit de trei ori în acest seozn dar un meci s-a terminat la egalitate în timp ce o victorie a revenit celor de la Cluj și una celor de la Craiova. Sperăm să asistăm la un meci cu goluri astăzi. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce o cotă destul de mare pentru acest meci.

CFR Cluj  este obligată să își treacă în cont cele trei puncte pentru a mai rămâne în plasa liderului FCSB. Clujenii sunt pe poziția a doua după ce au acumulat 41 de puncte, cu două mai puțin decât bucureștenii. În ultimele cinci etape cei de la CFR au înregistrat pentru rezultate de egalitate. În ultima rundă au remizat cu FCSB chiar pe Arena Națională, după ce au primit un gol în ultimele faze ale meciului. Trei dintre aceste ultime patru remize au fost cu scorul de 1-1. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce o cotă mai riscantă pentru acest meci decisive în lupta la titlu.

CSU Craiova este văzută de mulți cea mai frumoasă echipă din România. Ei joacă foarte ofensiv și au de partea lor mulți fani. Oltenii sunt pe poziția a treia a clasamentului cu 35 de puncte dar își văd acest loc amenințat de Astra care trece printr-o formă de zile mari în această perioadă. Oaspeții partidie de astăzi au acumulat doar patru puncte în ultimele oatru etape ceea ce ne arată că forma lor de moment nu este una foarte bună. CSU Craiova trebuie să își revină pentru a rămâne pe poziția a treia a clasamentului. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile echipei noastre în fiecare zi. Pe biletul zilei pentru acest meci o să mergem pe un rezultat de egalitate care sperăm să ne aducă un profit uriaș.