Biletul zilei: CFR Cluj vs Concordia

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
CFR Cluj - Concordia Chiajna
1
1.44
X
3.90
2
8.00

Meciul zilei din Liga 1 va avea loc la Cluj. În acest meci CFR va primi vizita celor de la Concordia Chiajna. La prima vedere oaspeții par adversarul perfect pentru clujeni pentru a își reface moralul afectat după eliminrea din UEFA Champions League. Niciuna dintre cele două formații nu au început acest seozn foarte bine astfel că cine va învinge astăzi își reface moralul. Gustul victoriei nua  fost simțit de vreo formație în acest nou sezon al Ligii 1. Cele două formații ce se vor întâlni în acest meci anul trecut au disputat două meciuri directe. Ambele partide au fost câștigate de cei de la CFR Cluj care sunt favoriți și astăzi. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru astăzi o cotă de 1.44.

CFR Cluj este favorită la cele trei puncte puse în joc în partida de astăzi. Clujenii au până acum doar două puncte în clasament obținute după remizele cu FC Botoșani și Dunărea Călărași. La mijlocul acestei săptămâni ei au fost eliminați din UEFA Champions League după ce au reușit doar o remiză la Malmo, scor 1-1. Astfel gazdele partidei de astăzi vor trebui să se concentreze pe UEFA Europa League. Pentru clujeni în această seară nu va evolua Ciprian Deac. Se pare că și scandalurile care au fost în ultima perioadă la echipă s-au terminat și jucătorii vor fi concentrați pe fotbal. Biletul zilei la pariuri sportive va merge pe o victorie a CFR-ului.

Concordia Chiajna nu a avut nici ea un început de seozn foarte bun. Elevii lui Ionuț Badea au reușit să acumuleze un singur punct în clasament. În prima etapă oaspeții partidei de astăzi au pierdut în fața celor de la Gaz Metan Mediaș. În cea de-a doua etapă au remizat după un joc destul de bun contra celor de la Viitorul cu scorul de 1-1. Astăzi pe cei de la Chiajna îi va aștepta un meci foarte dificil dar ei vor trebui să profite de fiecare ocazie pe care o vor avea. Biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la CFR deoarece sunt echipa mult mai puternică și în plus va beneficia și de avantajul terenului propriu. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.