Biletul zilei: CFR Cluj vs Concordia Chiajna

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
CFR Cluj - Concordia Chiajna
1
1.26
X
5.00
2
13.00

Ultimul meci al primei etape din noul an din Liga 1 se anunță unul foarte interesant de urmărit. După ce am văzut la lucru toate echipele care se luptă pentru primele locuri în campionat a venit rândul celor de la CFR Cluj să vedem cum se descurcă în primul meci oficial. La prima vedere pare un meci la discreția clujenilor dar la ce probleme au pus echipele mici în această etapă, Concordia Chiajna poate fi un adversar foarte greu de bătut. Jocul de astăzi este ultimul al rundei cu numărul 23 din Liga 1. Pronosticul pentru biletul zilei al acestui meci o să îl aflați doar dacă citiți acest articol propus de echipa noastră.

CFR Cluj este văzută ca fiind favorită la titlul. Clujenii au făcut transferuri importante în această iarnă tocam pentru a putea lupta cu FCSB și CSU Craiova pentru titlu. În urma victoriei FCSB-ului de la Mediaș, CFR este acum pe poziția a doua a clasamentului. Ei au 49 de puncte, unul mai puțin decât FCSB. CFR i-a transferat în această iarnă pe Costache, Ioniță și Țucudean. În Gruia în fața propriilor fani clujenii nu au nicio înfrângere în acest sezon. În meciurile de pregătire din Spania, CFR a înregistrat trei victorii la minim două goluri diferență. Astăzi CFR este favorită din toate puncte de vedere pentru a lua cele trei puncte. Pronosticul pentru biletul zile va merge pe o victorie a echipei CFR Cluj.

Concordia Chiaj va încerca să facă un meci bun la capătul căruia să nu plece învinsă. Oaspeții partidei din aceatsă seară ocupă poziția a 11 a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 24 de puncte. În ultimele trei sezoane cei de la Chiajna au înregistrat un singur egal în meciurile contra celor de CFR Cluj în Gruia. În această pauză de iarnă cei de la Chiajna au renunțat la serviciile lui Bălgrădean. Totuși Chiajna poate face un meci bun și să profite de faptul că gazdele nu vor fi sută la sută deoarece este primul meci al sezonului. Biletul zilei poate fi o sursă de venit adcă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă alături de noi în fiecare zi doar cu propunerea de la biletul zilei.