Biletul zilei: CFR vs Astra Giurgiu

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
CFR Cluj - Astra Giurgiu
1
1.35
X
4.10
2
10.50

Chiar dacă astăzi noi sărbătorim Învierea Domnului, fotbalul continuă să ne ofere meciuri și spectacol și din Liga 1. În această perioadă sunt meciuri foarte importante pentru lupta la titlu în Liga 1. Astăzi la Cluj va fi o luptă foarte interesantă pentru puncte în care CFR Cluj va primi vizita celor de la Astra Giurgiu. La prima vedere acest meci este la discreția celor de la CFr dar să nu uităm că Astra în această săptămână și-a schimbat antrenorul.  Ambele meicuri directe dintre cele două echipe din acest sezon au fost câștigate de CFR Cluj. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce o cotă care are șanse foarte mari de reușită.

CFR Cluj este principala favorită la titlu în acest seozn dar și așa are nevoie mare de puncte deoarece se ală la egalitate pe prima poziție a clasamnetului cu FCSB. Clujenii au reușit să acumuleze până acum în acest sezon 35 de puncte. Chiar dacă în cele trei meciuri din play-off nu au pierdut, clujenii nici nu au prea impresionat. În prima etapă au câștigat cu Poli Iași cu scourl de 2-1, dar apoi a reușit doar două remize contra celor de la FCSB și CSU Craiova. Astăzi gazdele sunt favorite pentru a obține victoria dar este aproape sigur că nu vor avea un meci foarte ușor. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce un pronostic pe o victorie a clujenilor.

Astra Giurgiu nu se regăsește în acest play-off și patronul echipei a decis să îl înlocuiască pe antrenorul echipei Edi Iordănescu. Cel care i-a luat locul acestuia este Gheorghe Mulțescu care să nu uităm are o experiență foarte mare care poate aduce un plus pentru cei de la Astra. În acest moment oaspeții ocupă poziția a cincea a clasamentului cu 22 de puncte acumulate. În cele două meciuri disputate în play-off nu au bătut pe nimeni, chiar mai mult nu au reușit nici să marcheze și au suferit doar înfrângeri la zero. Pentru Astra acest meci este unul decisi dacă mai poate spera la ceva. Biletul zilei ne va aduce un profit important dacă CFR Cluj va reuși să obțină încă o victorie. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile noastre.