Biletul zilei: CFR Cluj vs Astra Giurgiu

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
CFR Cluj - Astra Giurgiu
1
1.66
X
3.35
2
5.00

Lupta în Liga 1 este mai strânsă ca niciodată. Astăzi în Gruia vom avea un drby al acestui sezon și un meci care este deschis oricărui rezultat. Atât CFR Cluj cât și Astra își propun să obțină astăzi cele trei puncte. CFR este în luptă cu FCSB pentru titlul de campioană și orice punct câștigat poate face diferența. Astra Giurgiu se luptă pentru obținerea unui loc cât mai bun în play-off, iar pentru a fi sigură pentru participarea între primele șase echipe cei de la Astra au nevoie de minim un punct astăzi.Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți acest articol.

CFR Cluj este pe prima poziție a clasamnetului după ce în acest sezon au reușit să acumuleze 53 de puncte. Ei au doar cu două mai multe decât FCSB. Pentru elevii lui Dan Petrescu defensive este atuul echipei. În cele 24 de runde disputate au au reușit să primească doar 13 goluri. În acest an în cele două meciuri disputate au reușit să obțină patru puncte. Au învins cu scorul de 2-0 pe Concordia Chiajna iar în meciul cu FCSB au încheiat la egaliate scor 1-1. Gazdele din aeastă seară au și avantajul moral de partea lor deoarece în meciul tur disputat la Giurgiu s-au impus cu scoru de 3-2. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă destul de mare pe care este indicat să mizăm o sumă mai mică.

Astra Giurgiu face un sezon destul de bun. Giurgiuvenii ocupă poziția a patra a clasamentului după ce au reușit în acest sezon să acumuleze 41 de puncte. Pe elevii lui Edi Iordănescu îi așteaptă două meciuri foarte dificile în aceste două runde. După meciul de la Cluj, astralii vor primi vizita celro de la Dinamo în ultima etapă a campionatului. Acel meci poate fi ca o finală pentru play-off. Dacă oaspeții din această seară vor obține cel puțin un punct astăzi și cu un joc al rezultatelor avantajos, Astra poate fi sigură de poziția în play-off din aceatsă seară. Pariază și câștigă în fiecare zi doar cu biletul zilei. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite în fiecare zi de echipa noastră.