Biletul zilei: CFR Cluj vs Alashkert

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
CFR Cluj - Alashkert
1
1.28
X
5.40
2
8.50

Zi plină de meciuri ale echipelor din România în Cupele Europene. Ceea ce ne bucură este faptul că fiecare dintre ele au șanse la calificare. CSU Craiova are cele mai mici șanse de a se califica în timp ce FCSB și CFR Cluj sunt favorite. Primul meci pentru care vom oferi un pronostic pentru biletul zilei la pariuri sportive este CFR Cluj. Clujenii încep relaxați acest meci deoare au câștigat în tur cu scorul de 2-0. Așashkert a arătat ca o echipă modestă dar totuși clujeni trebuie să fie atenți. Echipa care se va califica după acest meci va întâlni câștigătoarea dintre Legia și Dudelange. Cele două goluri din tur ale lui George Țucudean le poate asigura o calificare ușoară celor de la CFR.

CFR Cluj este favorită fără nici un fel de probleme atât la victorie cât și la calificare. Clujenii au dominat mecul tur și puteau câștiga la o diferență și mai mare. Clujul are trei victorii în ultimele trei meciuri disputate în toate competițiile. Se pare că Tony Conceicao a reușit să pună lucrurile la punct la echipă. În această seară pentru fomația noastră nu va putea evolua Deac și Arlauskos care sunt accidentați. În Liga 1 gazdele partidei de astăzi sunt în revenire de formă și au reușit să obțină două victorii în ultimele două runde. După aceste meciuri au urcat pe prima poziție a clasamnetului. Chiar dacă au avut probleme în această vară ei rămân o echipă puternică. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 1.28.

Alashkert a părut a fi o formație modestă și se pare că aventura ei Europeană se va încheia aici. Pentru campionatul Ameniei oaspeții de astăzi sunt una dintre cele mai puternice echipe. Dar pentru Cupele Europene trebuie mult mai mult. În prima etapă a campionatului din Armenia, Alashkert a învins cu scorul de 1-0 pe echipa Aarat. În acest meci ne așteptăm ca oaspeții să încerce să atace și să marcheze. CFR Cluj poate odihni unii dintre titulari pentru meicurile următoare care se anunță din ce în ce mai dificile. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază pe biletul zilei pe victoria CFR-ului și o să ai profit.