Biletul zilei: Celtic vs Rosenborg

Recomandarea noastră: 1

Celtic - Rosenborg
1
1,40
X
3,10
2
5,50

Turul doi preliminar din Champions League ne aduce un meci foarte interesant. În această seară vom asista la partida tur dintre Celtic și Rosenborg. Miza acestei partide este una foarte mare atât pe plan financiar dar și pe plan sportiv. Câștigătoarea acestei duble manșe va juca împotriva celor de la AEK. Această dublă se dispută pe ruta campioanelor. Cele două adversare de astăzi s-au întâlnit și sezonul trecut tot în preliminariile UEFA Champions League dar în turul al treilea. Atunci s-au calificat cei de la Celtic, destul de greu, cu scorul de 1-0 la general. Cu siguranță astăzi vom asista la un meci foarte disputat în care jucătorii vor lupta pentru fiecare minge. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă foarte avantajoasă de pe urma acestui meci.

Celtic este favorită atât la victorie în această seară dar și la calificare. Gazdele partidei de astăzi au câștigat fără emoții titlul în Scoatia sezonul trecut. În turul întâi Celtic a trecut de cei de la Alashkert pe care i-a eliminat cu scorul general de 6-0. În ultimele cinci meciuri amicale și dubla contra celor de la Alashkert Celtic a obtinut doar victorii. Acest lucru ne arată forma foarte bună în care sunt. Deoarece acest meci se va disputa pe Celtic Park, gazdele partidei de astăzi vor trebui să câștige pentru a nu își îngreuna situația pentru meciul retur. Din tabără celor de la Celtic va lipsi astăzi Bitton, dar cu siguranță va fi inlocuit cu succes. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Celtic.

Rosenborg este genul de echipă care poate încurca pe oricine în orice moment. În primul tur Rosenborg a eliminat pe cei de la Valur cu scorul de 4-1 la general. Oaspeții partidei de astăzi au de luat o revanșă după ce în sezonul trecut au fost eliminați de Celtic. Dupa 16 meciuri disputate în noul sezon din campionatul Norvegiei, cei de la Rosenborg ocupă poziția a doua a clasamentului. Adegbenro și Konradsen vor lipsi pentru meciul din această seară. Noi sperăm să asistăm la un meci frumos dar și spectaculos în același timp cu care să câștigăm biletul zilei. Cota celor de la Celtic la victorie ne-a atras atenția și astfel am ales să mergem pe o victorie a lor pe biletul zilei.