Biletul zilei: Celtic vs Rangers

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Celtic - Rangers
1
1.35
X
4.80
2
8.50

Meciul care se dispută de peste un veac a ajuns în fața unui nou episd. Celtic va pimi încă o dată vizita celor de la Rangers înt-un meci cae se anunță despins din povești. Catolicii și potestanții se află în fața unei patide ce se anunță foarte disputată, ca toate celelalte. Față de ultimele întâlnii diect, astăzi nu mai avem o favorită așa de clară, ceea ce face partida de astăzi să fie una echilibrată. Cele două mari rivale sunt pe podiumul campionatului scoțian. Pronosticul pentru biletul zilei la meciul de astăzi o să îl aflați umai dacă citiți acest articol.

Celtic începe și acest derby din postura de lider al campionatului. În umă cu câteva sezoane gazdele de astăzi încheiau campionatul fără înfrângere. Acum cei de la Celtic au suferit deja o înfângere surprinzătoare și în plus au mai încheiat cinci partide la egalitate. După toate aceste rezultate Scot Brown și compania au acumulat 50 de puncte. Dacă privim și celelalte cifre vedem că Celtic domină sezonul. Ei au cea mai bună defensivă cu numai 15 goluri încasate. Atacul echipei este și el cel mai bun deoarece a înscris de 48 de ori. Forma de moment a gazdelor de astăzi este una foate bună. Ultimele trei meciuri au însemnat tot atâtea victorii în cae nu au primit niciun gol. Pronosticul pentru biletul zilei la meciul de astăzi va fi bazat pe o victorie a celor de la Celtic.

Rangers va încerca să pună capăt astăzi unei serii de trei înfrângeri în mare derby scoțian. Oaspeții de astăzi ocupă o poziție destul de bună în clasament, fiind pe ultima treaptă a podiumului. Cu 39 d epuncte accumulate cei de la Rangers ocupă poziția a treia a podiumului. Chiar dacă au două înfrângeri în ultimele trei etape, ei vin după un success în ultima rundă carele poate da o doză de moral importantă. În deplasare oaspeții de astăzi au șapte victorii din zece meciuri. Astăzi în acest joc ne așteptăm la un meci extraordinar și la un spectacol atât pe teren cât și în tribune. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă alături de noi doar cu biletul zilei.