Biletul zilei: Celtic vs Bayern Munchen

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Celtic - Bayern Munchen
1
8.50
X
5.40
2
1.39

Bayern se gândește la optimile de finală a UEFA Champions League. Pentru acest lucru bavarezii au nevoie de trei puncte în această seară și atunci sunt aproape calificați din una dintre cele mai puternice grupe. Rezultatul meciului tur, în care Bayern s-a impus cu scorul de 3-0, ne sugerează o victorie facilă a nemților ar lucrurile se pot modifica. Am ales acest meci pentru biletul zilei la pariuri deoarece pontul nostru are o doză de siguranță destul de mare și putem profita de cotele acestei partide. Acest joc va avea loc în cadrul grupei B din care mai fac parte Paris Saint Germain și Anderlecht.

Celtic nu mai arată deloc ca o echipă care să sperie granzii europei, așa cum o făcea în urmă cu câțiva ani. În această grupă au reușit totuși să câștige un joc care poate fi decisiv pentru calificarea în UEFA Europa League. Gazdele au câștigat cu scorul de 3-0 în fața celor de la Anderlecht. Dacă partida tur cu Bayern au pierdut-o cu scorul de 3-0, la fel s-a întâmplat și în meciul cu PSG. Scoțienii au cedat acea partidă cu scorul de 5-0. În ultima etapă din campionatul scoțian de fotbal au remizat 1-1 în compania echipei Kilamrnock. Așadar Celtic este cotată cu șanse destul de mici. Biletul zilei la pariuri ne va aduce pentru acest meci o cotă de 1.39.

Bayern Munchen se pare că se află pe o pantă ascendentă cu Jupp Heynckess la cârma echipei. Bayern ocupă poziția a doua în această grupă cu șase puncte obținute deoarece au cedat la Paris contra PSG-ului cu scorul de 0-3. Pe Anderlecht bavarezii i-au învins tot cu scorul de 3-0. Putem spune că oaspeții nu au niciun fel de emoție în privința calificării în optimile competiției, important este doar locul de pe care o fac.  În Bundesliga oaspeții aratp o creștere evidentă și în acest moment se află pe prima poziție a clasamentului. Pentru acest meci nu se vor putea baza pe o serie de fotbaliști importanți. Bernat, Lewandowski, Neuer, Ribery și Muller vor fi indisponibili pentru jocul din această seară. Biletul zilei ne poate aduce un câștig important de pe urma acestui meci. Această cotă poate fi jucată în combinație cu alte evenimente pe biletul zilei.