Biletul zilei: Celtic vs AEK Atena

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Celtic - AEK Atena
1
1.58
X
3.60
2
5.80

În această seară e sărbătoare pe Celtic Park. Cei de la Celtic își continuă aventura spre grupe cu o nouă dublă foarte interesantă. În această seară va fi meciul tur contra celor de la AEK Atena. Acest meci este prima manșă din turul al treilea al UEFA Champions League și se va disputa pe ruta campioanelor. Echipa care se va califica din această dublă manșă va întâlni câștigătoarea dintre Malmo și MOL Vidi. Așa cum este normal, Celtic este favorită la calificare dar ținând cont că fotbalul din Grecia este în continuă creștere se poate întâmpla orice. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți articolele noastre de pe Beturi.ro.

Celtic domină fotbalul din Scoția și obține titlu după titlu. În acest week-end s-a desfășurat prima etapă din Premiership. Celtic a învins pe Livingston cu scorul de 3-1, chiar pe acest stadion. Gazdele partidei de astăzi au arătat o formă foarte bună în partidele pe care le-au disputat în acest sezon. În primul tur al preliminariilor din UEFA Champions League au depăși pe Alashkert cu scorul de 6-0 la general. În turul secund au trecut de Rosenborg cu scorul de 3-1 la general. Până acum elevii lui Brendan Rogers nu au avut emoții în tururile anterioare. Astăzi cei de la Celtic sunt favoriți la victorie dar ei trebuie să învingă cu un scor mai mare pentru a nu avea emoții în retur. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.58.

AEK Atena vine din postura de campioană a Greciei în sezonul trecut. Oaspeții partidei de astăzi au fost calificați direct în acest tur. În cazul în care vor obține un rezultat bun astăzi ei vor fi favoriți la calificare deoareec în retur vor beneficia de sprijinul suporterilor. În aceatsă seară îi va aștepta un meic foarte greu. În cele trei meciuri de pregătire disputate în aceatsă vară au obținut două rezultate de egalitate și o victorie. AEK poate avea probleme de acomodare deoarece în acest sezon nu au disputat nici un meci oficial. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi alături de noi și obține profit pe termen lung.