Biletul Zilei: Celta Vigo vs Real Madrid CF

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Celta Vigo vs Real Madrid
Celta Vigo - Real Madrid
1
13.00
X
7.00
2
1.20

Real Madrid va încerca să facă pasul decisiv spre titlul de campioană în La Liga. Astăzi Realul se va deplasa pe Estadio de Balaidos, unde va da piept cu Celta Vigo. Meciul este potrivit pentru a fi jucat pe biletul zilei la pariuri. Partida este o restanță din etapa cu numărul 21. Întâlnirea care va avea fluierul de start de la ora 22:00 se anunță una foarte spectaculoasă dacă este să analizăm ultimele întâlniri dintre cele 2 echipe. Un asemenea meci nu trebuie să lipsească de pe biletul zilei.

După ce a ratat prezența în finala UEFA Europa League, Celta este într-o formă foarte proastă. Despre gazde putem spune că în ultimele cinci etape au uitat să câștige. Ei se prezintă la acest meci după cinci înfrângeri consecutive în La Liga.  Nici pe propriul teren nu se descurcă mai bine. În ultimele trei partide disputate în toate competițiile au suferit înfrângeri în care au înscris o singură dată. Atuul Celtei pentru acest meci poate fi calificarea din sferturile de finală ale Cupei Spaniei. Atunci gazdele de astăzi s-au calificat după ce au câștigat pe Santiago Bernabeu  și au remizat pe acest stadion cu scorul de 2-2.  Echipa favorită la victorie în acest meci este Real Madrid care are o cotă de 1,20 să obțină victoria. Această cotă are mari șanse de reușită și poate fi adăugată cu încredere pe biletul zilei.

Real Madrid are nevoie de patru puncte în ultimele două meciuri din Primera Division pentru a fi sigură de titlul de campioană. Echipa pregătită de Zinedine Zidane a obținut victorii în ultimele 4 etape. În ultimele două jocuri Ronaldo si compania au înscris de opt ori și au primit un singur gol. Madrilenii nu se vor putea astăzi pe Carvajal și Bale, dar are șanse mari să poată fi folosit Pepe, după o absență de lungă durată.  Valoarea jucăorilor este clar în favoarea oaspeților și ne așteptăm să obțină ușor victoria, așa cum a făcut-o în ultimele partide.  Specialiștii noștri oferă în fiecare zi ponturi pentru cele mai importante meciuri care se dispută în ziua respectivă. Pentru a câștiga cu biletul zilei este important să  citești părerea lor.