Biletul zilei: Celta Vigo vs Real Madrid

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Celta Vigo - Real Madrid
1
5.80
X
4.80
2
1.50

Cel mai echilibrat meci al rundei cu numărul 18 ne aduce la centru pe Celta Vigo și Real Madrid. Real încearcă o revenire după începutul mai slab de sezon și forțează măcar obținerea poziției secunde a clasamnetului. Totuși astăzi îi așteaptă un meci foarte greu pe terenul celor de la Celta Vigo, echipă care a pus multe problem în ultima perioadă. Gazdele de astăzi au remizat pe Camp Nou contra celor de la Barcelona. Ținând cont de forma nu foarte bună a madrilenilor acest meci este deschis oricărui rezultat. În ultimele cinci meciuri dintre cele două formații au marcat ambele echipe. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un profit important pentru acest meci deoarece sperăm să beneficiem de cotele oferite de casele de pariuri.

Celta Vigo ocupă poziția a 12-a. Ei au acumulat până în acest moment 21 de puncte. În ultimele trei etape au suferit două înfrângeri dar un punct pozitiv putem spune că este faptul că în ultimul joc au câștigat contra celor de la Deportivo La Coruna. Totuși pe teren propriu lucrurile stau altfel. În ultimele trei etape au reușit să câștige de două ori ceea ce ne arată că în fața propriilor suporteri sunt o echipă care se motivează foarte bine și poate câștiga orice meci. Biletul zilei la pariuri ne va aduce pentru acest joc o cotă de 1.50.

Real Madrid se gândește doar la victorie astăzi. Elevii lui Zinedine Zidane ocupă poziția a patra a clasamentului după ce au reușit să acumuleză 31 de puncte. Los Blancos vin după o înfrângere în marele derby contra Barcelonei. În deplasare cei de la Real Madrid nu au reușit să câștige în ultimele trei meciuri. Mai mult Cristiano Ronaldo și compania nu au reușit să marcheze în ultimele două meciuri. Astăzi Real are o singură variantă pentru acest joc. Pronosticul nostru de astăzi va fi legat de o victorie a celor de la Real Madrid. Oaspeții de astăzi ar fi favoriți din multe puncte de vedere. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile propuse de echipa noastră. Biletul zilei poate fi un câștig pentru termen lung dar trebuie să mizezi pe încrederea noastră.