Biletul zilei: Celta Vigo vs Las Palmas

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Celta Vigo - Las Palmas
1
1.41
X
4.75
2
8.00

Runda cu numărul 27 din La Liga se încheie cu un meci foarte interesant. Celta Vigo va primi vizita celor de la Las Palmas în această seară. Acest meci pare unul dezechilibrat la prima vedere dar dacă ne gandim la faptul că Las Palmas a remizat cu Barcelona în ultima rundă ne schimbăm părerea. În ultimele trei meciuri directe am asistat la peste patru goluri. Ambele echipe joacă totul pe cartea atacului și acest lucru nu poate decât să ne bucure deoarece vom asista la spectacol. Biletul zilei la pariuri sportive poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Celta Vigo pornește din postura de favorită pentru a își adjudeca cele trei puncte puse în joc. Gazdele partidei din această seară sunt pe poziția a 11-a a clasamentului. Ei au reușit până în acest moment să acumuleze 35 de puncte. Forma arătată în ultima perioadă nu est euna care să le dea mari speranțe pentru viitor. Ei au suferit două înfrângeri în ultimele trei etape.  Chiar dacă nu au pierdut în ultimele patru etape din La Liga în fața propriilor fai cei de la Celta, într-un clasament al meciurilor de pe teren propriu sunt abia pe poziția a 15-a. Astăzi pe biletul zilei la pariuri sportive vom miza pe o victorie a celor de la Celta care sunt văzuți favoriți în acest joc.

Las Palmas chiar acă se luptă pentru evitarea retrogradării poate fi o echipă periculoasă în orice moment. Oaspeții partidei din această seară se află pe poziția a 18-a prima care retrogradează. Las Palmas vine după trei remize în ultimele patru etape disputate, iar aceste rezultate le pot da o încredere foarte mare. În ultima etapă așa cum știm cu toții, Las Palmas a remizat cu Barcelona scor 1-1. Defensiva oaspeților este marea problemă a echipei deoarece este a doua cea mai slabă apărare din Primera Division. În deplasare Las Palmas are o singură victorie în acest sezon. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră în fiecare zi. Astăzi pe biletul zilei vom merge pe o victorie a celor de la Celta Vigo deoarece sunt echipa mult mai valoroasă și au de partea lor avantajul terenului propriu.