Biletul zilei: Celta Vigo vs Barcelona

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Celta Vigo - Barcelona
1
4.00
X
3.65
2
1.89

Cupa Spaniei ne aduce primele partide din acest an în care sunt angrenate echipe din Spania. În optimile de finală ale acestei competiii avem un meci foarte echilibrat care ne-a atras atenția, iar noi îl vom adăuga pe biletul zilei pentru că este unul atractiv din toate punctele de vedere. Pe Estadio De Balaidos, Celta Vigo va primi vizita Barcelonei într-un meci decisiv privin calificarea în sferturile de finală ale acestei competiții. Acest meci este unul de urmărit pentru că ne poate pregăti un spectacol. Avem ca dovadă ultimul meci din La Liga dintre cele două echipe care s-a încheiat cu scorul de 2-2. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig important de pe urma acestui meci dacă avem inspirația necesară să alegem pronosticul bun.

Celta Vigo are un avantaj destul de mare pentru meciul din această seară că va juca în fața propriilor suporteri. În acest sezon cei de la Celta au demonstrat că sunt o echipă incomodă și chiar au pus probleme multor echipe. În Primera Division, gazdele partidei din această seară ocupă poziția a 11-a  a clasamentului fiind lipsită de orice griji până în acest moment al sezonului. În traseul lor până în această fază a competiției au trecut de Eibar după ce au reușit în fața lor două victorii. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă destul de mare de 1.89 de care în opinia noastră trebuiă să profităm.

Barcelona va încerca să se răzbune pentru pasul greșit făcut în campionat în fața adversarilor de astăzi. Catalanii vin din postura de lider al clasamentului în Primera Division. Este posibil ca Ernesto Valverde să odihnească unii dintre jucători în vederea meciurilor următoare.  În șaisprezecimile de finală ale cupei Barca a trecut cu scorul de 8-0 la general de cei de la Numancia. Catalanii vor încerca să obțină astăzi o nouă victorie deoarece în ultimel patru partide au câștigat totul și nu au primit nici un gol ceea ce ne arată că traversează o formă foarte bună. Oaspeții din această seară nu au sufert nici o înfrângere în acest sezon în campionatul Spaniei. Biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Barcelona. Pentru biletul zilei de astăzi vă recomandăm să mizați acest pont în format single deoarece noi considerăm că are o cotă foarte bună pentru a ne asigura un câștig important.