Biletul zilei: Celta Vigo – Betis

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Celta Vigo - Betis
1
1.75
X
4.10
2
4.40

Începutul de săptămână ne aduce un meci foarte interesant din Primera Division. Aruncând o privire asupra tuturor meciurilor acesta este cel mai important al zilei. Celta Vigo va primi vizita celro de la Betis într-o partidă din cadrul rundei cu numărul 21. Chiar dacă sunt despărțite de un singur punct în clasamen cele două echipe sunt la o distanță de cinci poziții. Ultimele meciuri directe au fost foarte spectaculoase dar în același timp și echilibrate. În patru din ultimele cinci meciuri directe au marcat ambele formații lucru care este posibil să se întâmple și în această seară. Biletul zilei la pariuri sportive oferit de echipa noastră o să îl afli doar de pe Beturi.ro.

Celta Vigo pornește din postura de favorită în acest meci. Cei de la Celta sunt pe poziția a opta a clasamnetului. Ei au reușit până în acest moment să acumuleze 28 de puncte. Forma ce o traversează de patru etape este una extraordinară. În acest interval de timp au reușit să obțină trei victorii și un rezultat de egalitate în compania celor de la Real Madrid. Un avantaj poate fi și faptul că evoluează în fața propriilor suporteri. Gazdele partidei de astăzi vor avea un singur absent pentru acest meci pe Kevin, în rest tot lotul este valid. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce un pronostic bazat pe o victorie a celor de la Celta.

Betis este clasată pe poziția a 13-a a clasamentului din La Liga. Oapseții de astăzi la care evoluează și românul Alin Toșca au acumulat 27 de puncte. În ultimele patru runde au obținut două victorii dar au suferit și două înfrângeri. Chiar dacă vin după două victorii în deplasare cei de la Betis sunt abia pe poziția a 13-a într-un clasamnet al jocurilor disputete departe de proprii suporteri. Din lotul oaspeților vor lipsi pentru acets meci Sanabria și Campbell. Astăzi ne așteptăm la un eci interesant îmtre cele două echipe deoarece noi credem că ambele formații își propun să câștige cele trei puncte în această seară. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Beturi.ro îți dă cele mai bune ponturi pentru biletul zilei în fiecare zi.