Biletul zilei: Manchester United vs Celta Vigo

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Man United vs Celta Vigo
Manchester United - Celta Vigo
1
1.57
X
4.50
2
5.00

Manchester United are o șansă foarte mare să ajungă în finala UEFA Europa Legue.  Câștigarea acestui trofeu pare să fie singurul obiectiv realizabil pentru gazde. Ocuparea unui loc în primele patru echipe în Premier League este destul de greu de atins.  Chiar dacă am jucat și meciul tur pe biletul zilei, cred că și această partidă poate fi jucată cu încredere. După prestația din meciul disputat în Spania favorită certă la victorie dar și la calificare este echipa engleză.

Manchester United a obținut victoria în meciul tur cu scorul de 1-0 printr-ul gol marcat de Rashford. Astăzi de la ora 22:05 pe Old Trafford sau ’’Teatrul viselor’’ echipa lui Jose Mourinho va încerca să dea o nouă reprezentație și să obțină calificarea în finala UEFA Europa League. ’’Diavolii roșii’’´vor încerca să își îndeplinească obiectivul, acela de a obține calificarea în UEFA Champions League, prin câștigarea acestui trofeu.  Tehnicianul portughez al gazdelor are multe absențe de marcă pentru acest meci. Cinci jucători accidentați au englezi pentru acest partidă. În capul listei indisponibililor este Ibrahimovic, Shaw, Rojo, Young, Fosu – Mensah. Manchester United este favorită la victorie având o cotă de 1.53.  Această cotă este foarte bună pentru a fi jucată pe biletul zilei care poate să ne ridice câștigul.

Celta Vigo va încerca să facă o minune și să obțină o calificare surprinzătoare în finală. Speranțele pe care le au spaniolii sunt destul de mici, ei nefiind avantajați nici de forma de moment care este una foarte slabă. În ultimele cinci meciuri disputate, cei de la Celta au suferit tot atâtea înfrângeri. Orice alt rezultat în afara victoriei pentru spanioli va însemna eliminarea. Oricum pentru Celta acest sezon european a fost unul peste așteptări, dar dacă au ajuns până în  această fază a competitiei, este păcat să fie eliminați când sunt atât de aproape de trofeu.  Singura absență a oaspeților pentru aeastă partidă este cea a lui Giuseppe Rossi. Atacantul este indisponibil de o perioadă destul de lungă fiind accidentat la genunchi.  Manchester United este obligată să obțină calificarea pentru a nu avea un sezon ratat din toate punctele de vedere. Acest meci poate fi jucat cu încredere pe biletul zilei. Înainte de a plasa biletul zilei la pariuri sportive este foarte important să citești părerea specialiștilor noștrii.