Biletul zilei: Celta Vigo vs Manchester United

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Celta vigo vs Manchester United Ponturi pariuri pe Beturi.ro
Celta vigo - Manchester United
1
2.85
X
3.20
2
2.65

Favorită în acest sezon la câștigarea UEFA Europa League, Manchester United mai are un ultim pas de făcut până la marea finală. De la ora 22:05 ’’Diavolii’’ se vor deplasa în Spania pentru duelul cu Celta Vigo de pe stadionul Estadio de Balaidos. Ambele echipe își doresc un rezultat bun în meciul tur, al acestei duble pentru a avea șanse reale la calificare în returul din Anglia. Acest joc este cel mai important meci al zilei ce se desfășoară în Europa și nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei.

Celta Vigo este văzută ca pornind cu șansa a doua la calificare. În acest sezon este o echipă imprevizibilă cu fluctuații mari în joc de la meci la meci. În campionatul Spaniei, ocupă poziția a 11 fiind scăpată de orice fel de grijă în privința retrogradării. Forma de moment în La Liga a celor de la Celta este una foarte slabă deoarece, în ultimele 3 partide  a suferit 3 înfrângeri. În UEFA Europa League spaniolii se descurcă mult mai bine. În această primăvară în fazele eliminatorii au eliminat pe Shakhtar, FC Krasnodar și Genk. În 3 din ultimele 4 meciuri desfășurate în această competiție Celta a marcat dar a și primit minim un gol. Biletul zilei poate fi o sursă de venit sigură dacă citești părerea specialiștilor noștrii.

Manchester United trebuie să câștige această competiție pentru a participa sezonul viitor în UEFA Champion League. Echipa pregătită de Jose Mourinho a trecut în fazele eliminatorii de St. Etienne, FK Rostov și de Anderlecht. În fiecare din aceste meciuri, oaspeții de astăzi au avut emoții pentru a obține calificarea. În ultimele 2 deplasări din Europa, Manchester United a înregistrat același scor, 1-1. The Special One nu se va putea baza pe foarte mulți fotbaliști importanți pentru acest meci. Vor absenta Ibrahimovic, Rojo, Pogba, Jones, Shaw și Smalling. Tehnicianul englezilor va avea probleme în alcătuirea primul 11 dacă niciunul dintre acești jucători nu vor fi recuperați până la ora meciului. Pentru acest meci dacă ținem cont de absențele oaspeților putem miza pe un rezultat de egalitate. Dacă Manchester United va evolua fără acești jucători atunci valorile celor două echipe se vor echilibra. Pe biletul zilei putem miza pe o remiză unde avem o cotă de 3,20 și pentru ca deznodământul calificării să se amâne pentru returul de pe ’’Teatrul viselor’’.