Biletul Zilei: Camerun vs Chile

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Camerun vs Chile
Camerun - Chile
1
6.50
X
4.00
2
1.16

În cea de-a doua partidă a zilei de la Cupa Confederațiilor vom avea un duel interesant, chiar dacă nu este angrenată vreo echipă europeană. De la ora 21:00 Camerun se va înfrunta cu Chile în primul meci al grupei B. Aceasă grupă este una foarte interesantă pentru că din ea mai face parte Germania, campioana mondială și Australia. Ținând cont că naționala statului Chile este favorită la victorie, putem adăuga acest meci pe biletul zilei la pariuri sportive.

Camerun este campioana continentului african și astfel participă la Cupa Confederațiilor. Dacă analizăm forma de moment a camerunezilor vedem că sunt ieșiți total din formă. În ultimele trei partide au suferit două înfrângeri la scoruri destul de mari.  În ultimul meci au fost învinși fără drept de apel de Columbia cu scorul de 4-0. Dacă naționala statului Camerun ar trece de această grupă și ar avansa în semifinalele competiției ar fi o surpriză foarte mare, ținând cont de echipele care compun grupa. În grupa de calificare la mondialul de anul viitor, camerunezii sunt pe locul doi, învingând cu scorul de 1-0 în primul meci al acestei grupe, pe Maroc. Specialiștii echipei noastre vor miza pe o victorie a chilienilor pentru biletul zilei pentru că naționala lor este una mult mai bine organizată și mai valoroasă.

Chile vine după o înfrângere la Cluj la mijlocul săptămânii. Sud-americanii au fost învinși cu scorul de 3-2, după ce au avut 2-0, de către România. Totuși trebuie să fim realiști și să recunoaștem că nu și-au arătat adevărata valoare în acel meci de pregătire. Ei au câștigat ultimele două ediții a Copei America, o competiție foarte puternică. De la acest turneu pentru chilieni nu vor lipsi vedetele, Alexis Sanchez și Arturo Vidal. În ultimele patru partide disputate au obținut două victorii ceea ce arată că nu traversează o formă foarte bună. Totuși astăzi chilienii sunt văzuți de foarte mulți specialiști ca și câștigători ai acestui meci. Pentru biletul zilei la pariuri sportive vom miza pe 2 unde avem o cotă de 1,60. Această cotă este foarte bună de jucat pe biletul zilei atât în regim single dar și în combinație cu alte evenimente de astăzi din oferta de pariuri.