Biletul Zilei: Camerun vs Australia

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Camerun vs Australia
Camerun - Australia
1
2.40
X
3.40
2
3.00

Un joc neinteresant la prima vedere dar care poate fi unul spectaculos, dacă revedem partidele făcute în primele meciuri. Atât Camerun cât și Australia au pășit cu stângul la această Cupă a Confederațiilor după ce au fost învinse în primele meciuri. Camerun paricipă din postura de câștigătoare a Cupei Africii pe Națiuni în timp ce Australia este câștigătoarea ultimei Cupe a Asiei. La prima vedere niciuna dintre cele două echipe nu are șanse la calificare dar o victorie astăzi plus o surpiză  în ultima rundă va putea aduce calificarea în semifinale. Pentru biletul zilei echipa noastră va încerca să ofere un pont câștigător.

Camerun a pierdut cu scorul de 2-0 în fața echipei Chile. Diferența a fost făcută în cea de-a doua repriză, chiar dacă aproape de finalul primelor 45 de minute Chile a avut un gol anulat pe baza noii reguli introduse de FIFA, arbitrajul video. Camerunezii au suferit trei înfrângeri în ultimile patru partide. Ultimile două meciuri au fost îngrângeri în care nu au reușit să înscrie și au primit șase goluri. Totuși astăzi echipa de pe continentul african este favorită la obținerea celor trei puncte. Pronosticul pentru biletul zilei este 1. Cota pentru acest pont este de 2,40.

Australia a făcut un meci surprinzător de bun în compania campioanei mondiale Germania. Ei au fost învinși destul de greu de către nemți cu scorul de 3-2, la capătul unei partide spectaculoase pentru suporterii privitori. Australienii au avut o serie de opt partide fără înfrângere dar din păcate pentru ei, ultimile două jocuri au fost înfrângeri. Adevărul este că au întâlnit și echipe foarte puternice ca Brazilia și Germania. Un alt factor pentru care echipa de pe continentul african este favorită este acela că australienii pot resimți oboseala, după meciul solicitant contra Germaniei. Australienii au mari emoții pentru calificarea la mondial deoarece sunt doar pe poziția a treia în grupă și doar primele două poziții asigură calificarea directă. În pronosticul de pe biletul zilei de astăzi avem încredere că va fi unul câștigător. Cu biletul zilei plasat în fiecare zi la pariuri putem avea profit la finalul unei anumite perioade de timp.