Biletul zilei: Cagliari vs Napoli

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Cagliari - Napoli
1
10.50
X
5.10
2
1.32

Lupta pentru titlu în Serie A continuă. Începutul de săptămâne este deschis de partida dintre Cagliari și Napoli. Acest meci se va desfășura în cadrul rundei cu numărul 26. După ce aseară partida dintre Juventus și Atalanta s-a amânat din cauza zăpezii, astăzi napoletanii se pot distanța la patru puncte în fruntea clasamentului. Pe lângă faptul că se află pe prima poziție a clasamentului, Napoli are și avantajul moral față de cei de la Cagliari. Napoli a obținut victorii în ultimele patru dueluri directe. Aceste victorii au fost înregistrate la minim două goluri diferență. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți acest articol care are și un pronostic.

Cagliari pare a fi o echipă fără griji în acest sezon dar pot pune problem oricărei echipe. Gazdele partidei din această seară ocupă poziția a 14-a a clasamentului. Ei au reușit în acets sezon să acumuleze 25 de puncte. Înfrângerea de etapa trecută contra celor de la Chievo a pus capăt unei serii de trei jocuri fără înfrângere. În ultima perioadă meciurile de acasă pentru cei de la Cagliari sunt o problemă deoarece au trei înfrângeri în ultimele patru meciuri disputate în fața propriilor fani. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă de 1.32 pentru acest joc.

Napoli încearcă să se distanțeze față de Juventus și să pună presiune pe aceștia. Pentru meciul din această seară Napoli este cotată ca fiind mare favorită la victorie. Cu 66 de puncte oaspeții din aceatsă seraă ocupă prima poziție a clasamentului. În acest meci pentru oaspeți nu vor putea evolua Ghoulam și Ghiricheș care sunt accidentați amandoi. Singurul obiectiv în acest sezon pentru cei de la Napoli este titlul. La mijlocul săptămânii trecute napoletanii au fost eliminați și din UEFA Europe League. Vom vedea la sfârșitul acestui sezon dacă a fost o decizie bună pentru cei de la Napoli să se concentreze doar pe campionat. În 12 meciuri disputate în deplasare în acest sezon cei de la Napoli au 11 victorii și o remiză. Vedem că ei joacă foarte bine departe de proprii suporteri. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticuirle oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă alături de echipa Beturi.ro doar cu biletul zilei.