Biletul zilei: Cagliari vs Juventus

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Cagliari - Juventus
1
11.50
X
5.10
2
1.30

Prima etapă a returului din Serie A ne aduce meciuri deosebit de interesante. O partidă ce ne-a atras atenția și care are importanță în lupta pentru primele poziții este întâlnirea dintre Cagliari și Juventus. În acest meci avem o favorită clară și o știm cu toții, Juventus, dar în acest meci este posibil să se întâmple orice. Meciul tur dintre cele două echipe a fost câștigat clar cu scorul de 3-0 de către oaspeții de astăzi. Forma de moment și valoarea celor două loturi poate fi hotărâtoare în privința echipei care va câștiga acest joc. Biletul zilei la pariuri sportive online ne poate aduce un profit important de pe urma acestui joc din Serie A.

Cagliari va începe acest meci de pe poziția a 15-a a clasamnetului. Gazdele partidei din aceatsă seară au acumulat doar 20 de puncte în acest sezon, prea puțin pentru a avea speranțe mari de la această stagiune. Victoria de etapa trecută de la Atalanta a pus capăt unei serii de două înfrângeri în care cei de la Cagliari nici nu au reușit să marcheze.Pe propriul teren gazdele partidei de astăzi nu au reușit să își treacă în cont nici o victorie în ultimele trei partide. Pronosticul nostru pentru biletul zilei la pariuri sportive online nu va fi nici astăzi bazat pe o victorie a celor de la Cagliari care au șanse foarte mici să și treacă în cont victoria.

Juventus va încerca să adauge încă trei puncte zestrei de 47 de puncte adunate până acum. Bianconerri sunt pe poziția a doua a clasamentului la un singur punct în spatele celor de la Napoli și așteaptă pasul lor greșit pentru a își recâștiga prima poziție. Oaspeții partidie de astăzi vin după trei victorii în ultimele trei etape și au toate șansele să își treacă în cont și al patrulea meci cu victorie la rând în Serie A. În deplasare la fel Juve are trei victorii în ultimele trei deplasări. Forma foarte bună pe care o traversează Dybala și compania îi face favoriți pentru acest meci. Biletul zilei va avea ca pronostic o victorie a celor de la Juventus. Pariază și câștigă pe fotbal și tenis alături de noi în fiecare zi cu biletul zilei și când vei face bilanțul vei fi pe profit.