Biletul zilei: Caen vs Toulouse

Recomandarea noastră: 1

Caen - Toulouse
1
2.65
X
2.80
2
3.15

Într-o zi specială în fotbalul european deoarece avem derby-ul din UEFA Champions League, trebuie să ne aruncăm privirea și asupra meciurilor din campionatele interne. Astăzi în Franța avem un meci cu o importanță foarte mare în zona retrogradării. Acest meci este o restanță din cadrul etapei cu numărul 32 din Ligue. Caen va primi vizita celor de la Toulouse. Cele două echipe sunt despărțite de doar trei puncte în clasament și doar două locuri este distanța între ele. O victorie pentru oricare dintre cele două formații poate însemna salvarea de la retrogradare. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru astăzi o cotă destul de mare ce merită să fie jucată de noi.

Caen pornește cu un ușor avantaj în această întâlnire. Pe lângă avantajul terenului propriu ei au și trei puncte peste cei de la Toulouse în clasament. Cu 36 de puncte cei de la Caen ocupă poziția a 15-a a clasamentului. Forma de moment ar trebui să îi îngrijoreze pe jucătorii echipei gazdă. Ei vin după patru înfrângeri și un rezultat de egalitate în ultimele cinci meciuri disputate. Aceste rezultate ar trebui să îi motiveze mai tare pentru a ieși din pasa proastă pe care o traversează. Biletul zilei la pariuri sportive va  merge pe o victorie a gazdelor deoarece noi sperăm că își vor reveni după acest meci.

Toulouse este una dintre echipele amenințate cu retrogradarea în acest sezon. În acest  moment au patru puncte față de prima poziție care retrogradează. Victoria din ultima etapă disputată le-a adus un mare avantaj celor de la Toulouse. Ei au învins pe Angers cu scorul de 2-0. În deplasare Toulouse merge foarte slab. Într-un clasament al meciurilor disputate în deplasare Toulouse ocupă poziția a 19-a a clasamentului, penultima. Acest lucru ne demostrează că partidele disputate în deplasare sunt o problemă destul de mare pentru cei de la Toulouse. Anticipăm că astăzi vor avea probleme destul de mari și în obținerea unui rezultat de egalitate. În meciul tur dintre cele două echipe s-a impus Toulouse. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite în fiecare zi de echipa noastră Beturi.ro. Pariază pe biletul zilei de pe site și pe termen lung o să realizezi profit.